Cum să ai parte de bogăție și succes în 2023. Opt legi ale atracției

Autorul articolului: Alexandra Curtache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Cum să ai parte de bogăție și succes în 2023. Opt legi ale atracției care să te ghideze în următorul an spre o viața așa cum ți-o dorești. 

Regula generală conform căreia energia bună atrage binele este autentică și tinde să fie reținută în sprijinul tău. Nu se poate nega că există karma arbitrară, cu excepția faptului că accepți că îți faci și tu propria karma.

O parte din atragerea abundenței se așteaptă ca tu să accepți că meriți satisfacție. Observați că nu am spus că sunteți calificați pentru bucurie. 

Nici unul dintre diferitele progrese la care se face referire aici nu poate fi atins până când nu acceptați cu adevărat că meritați satisfacție. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ar trebui să renunțați la responsabilitatea și rușinea legate de trecut.

În cele ce urmează sunt opt moduri diferite prin care poți atrage karma și noroc favorabil în 2023:

1. Revizuiește-ți mentalitatea de numerar

Care sunt convingerile tale în materie de numerar? Acceptați că banii lichizi sunt îngrozitori sau malefici? Încetează să mai obstrucționezi bogăția și începe să accepți că meriți efortul și că acesta este doar vârful icebergului. Banii lichizi sunt grozavi și începeți să vă gândiți la fiecare dintre lucrurile pozitive pe care le puteți face cu ei. Îi meritați, așa că garantați-i.

2. Practicați persistența dinamică

Roma nu a fost inerentă o zi. Adevărul este că a fost fabricată pas cu pas de mai mult de 70 de conducători romani. Concluziați ceea ce aveți nevoie și progresați efectiv spre obiectivul dvs. în timp ce dați dovadă de reținere. Persistența nu este latentă, ci dinamică.

3. O mare bunăstare este o abundență sănătoasă

Nu poți urmări ceea ce ai nevoie în cazul în care nu faci asta. O minte decentă și revigorată vă va ajuta la detectarea ușilor deschise valoroase, fiți clar-dispusă și păstrați-vă pozitivă. Persoanele solide sunt magneți siguri și de bani. Fiți solizi astăzi - creier, corp și suflet.

4. Gândiți pozitiv

Indivizii pozitivi sunt indivizi norocoși. Ei pot vedea aranjamente și uși deschise valoroase acolo unde indivizii pesimiști nu pot. De asemenea, ceea ce îți asumi devii, așa că începe să gândești pozitiv, deoarece care este cealaltă opțiune? Niciun lucru bun nu reiese din a fi negativist.

5. Spuneți OK

Indivizii norocoși se pun în circumstanțe în care își dau seama că ar putea întâlni pe cineva sau că ar putea vedea o ușă deschisă, așa că începe să exprimi da la orice! Fii peste tot și nimeni nu poate spune cu adevărat ce s-ar putea întâmpla.

6. Manifestă visurile

În cazul în care îți poți imagina, poți avea. Începeți să vă imaginați că toată karma și abundența de pe planetă este atrasă spre voi foarte asemănător unui magnet. Regula generală conform căreia energia bună atrage binele este de bază - încetează să te mai gândești la tot ceea ce nu ai nevoie și începe să meditezi la ceea ce ai nevoie. Ceea ce căutați este căutat de voi.

7. Înțelegeți de ce aveți nevoie

Dacă un 2023 bogat este lucrul pe care îl urmărești, acum este momentul ideal pentru a fi explicit. Înregistrează-ți obiectivele și demersurile pentru a le realiza. Ce vei face pentru în bancă? Avansare? Salariu? Venituri? Compuneți totul și urmăriți-l.

8. Iartă și nu privi înapoi

Persoanele norocoase nu înjosesc niciodată universul cu energie negativă. Fiți atenți la energia pe care o puneți în exterior. Iartă-i pe fiecare individ care te-a tratat îngrozitor și speră ca totul să se rezolve pentru el. Eliminarea blocurilor livrează și te deschide astfel încât norocul să poată da seama de revărsare și abundență.

Încercați aceste metode, reînnoiți-vă mentalitatea și pregătiți-vă pentru o abundență de bogăție.

Să aveți un 2023 uimitor!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel