Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley: M-am uitat la el și am zis „ce mișto e tipul ăsta”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Gina Pistol și Smiley, captură video YouTube.
Gina Pistol și Smiley, captură video YouTube.

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai mulți ani. Cei doi au devenit părinți în 2021, iar viața lor s-a schimbat complet.

Invitați în podcastul realizat de Gabriel Fereșteanu, Gina Pistol și Smiley au povestit cum au ajuns să formeze un cuplu

Deși de cunoșteau de ceva vreme, Gina Pistol spune că scânteia dintre ei s-a produs târziu, în cadrului unui eveniment monden la care Smiley venise să cânte.

„Era undeva în Floreasca, era o scenă micuță, petrecerea unei reviste, nu-mi amintesc exact ce revistă, și Andrei cânta acolo. Eu ascultam muzica și Smiley și Simplu și îmi plăcea, doar că nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat la care să mă uit „Mamă, ce partidă bună, pentru că el era într-o relație. Pentru mine, bărbații care sunt într-o relație nu există și mai ales dacă sunt eu într-o relație. Îl vedeam doar ca pe un artist.  
Și acela a fost singurul moment, eram și eu singură, era și el singur, și a fost singurul moment în care m-am uitat la el și am zis „măi, ce mișto e tipul ăsta””, a recunoscut Gina. 


„Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte de evenimentul acela. Era un eveniment pentru o revistă. Eu nu prea particip, dar rar, când particip, de mai întâmplă din astea. Adică să mă privească lumea cu alți ochi. Întotdeauna când cânți la evenimente de genul acesta, mondenități din astea, e ceva stingher. Că oamenii vin acolo să socializeze și tu vii și cânți. Majoritatea oamenilor sunt din cerul acesta de entertainment, artiști între ei, entertaineri între ei”, a spus Smiley. 

Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a născut


Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu un an. Pe 9 martie 2021, micuța Josephine a venit pe lume și le-a schimbat complet viața părinților ei celebri. 


"Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, un dar la la Dumnezeu. Noi am primit tot momentul exact ca pe un dar și am tratat fiecare moment și cu bune, și cu rele. Indiferent că am trecut și prin momente de panică, supărări, le-am primit fix cu bucurie. Înainte să fie Gina gravidă, toată lumea ne avertiza la ce să fim pregătiți și, sufletește, m-am pregătit. Eu oricum sunt mai calm, dar mie nu mi s-a părut că a fost dificil.", a declarat Smiley în cadrul podcastului.

Dacă pentru Smiley lucrurile au venit calm și lin, pentru Gina, lucrurile au fost mult mai dificile. Vedeta s-a confruntat cu momente de depresie, dar și de disperare, din cauza schimbărilor hormonale. Mai mult, ea spune că ajunsese să nu se mai recunoască din cauza kilogramelor în plus.  

"Mie mi s-a părut că a fost dificil. Ai avut toată răbdarea din lume cu mine. Erau momente când eram conștientă că exagerez, dar eram conștientă că e hormonal și nu aveam cum să mă controlez. A avut foarte mare răbdare cu mine. Eu mă făceam imensă, aveam 80 de kilograme înainte să nasc și făcea Andrei: "Doamne cât ești de frumoasă" și începeam să plâng, că mă ia la mișto. Eu am ales să vorbesc despre asta pentru că nici cu mine nu a vorbit nimeni și mă uitam la alte mămici și credeam că eu greșesc cu ceva. Pentru femeie este foarte greu în perioada de după naștere. Viața nu este perfectă, sunt nopți nedormite, corpul se reface greu, duci o criză de identitate. Eu aveam momente când nu mai știam cine sunt, acum mă regăsesc ușor, ușor. Uiți cine ești.", a declarat Gina Pistol.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel