Cum poți cumpăra cele mai ieftine bilete de avion

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sfaturi pentru a obține bilete de avion mai ieftine
Sfaturi pentru a obține bilete de avion mai ieftine

Găsirea unor bilete de avion convenabile ca preț nu este un lucru chiar atât de ușor pe cât pare, mai ales dacă vorbim de plin sezon estival cum este cazul în această perioadă. Prețurile biletelor, stabilite de companiile aeriene, variază în funcție de o sumedenie de factori. Aici aveți câteva sfaturi pentru a reuși să ajungeți în destinația dorită fără un efort financiar exagerat.

Urmăriți companiile aeriene pe platformele sociale

Platformele de socializare au, în anumite cazuri, rolul de a ușura viețile oamenilor. Pentru a fii tot timpul la curent cu ofertele, urmăriți companiile aeriene pe rețelele de socializare și fiți cu ochii pe postările lor. Uneori apar promoții pentru bilete la zboruri de ultim moment care au prețuri surprinzător de mici. Puteți chiar să vă abonați la aceste pagini pentru a primi notificări privind vânzările și reducerile speciale de bilete de avion.

Alegeți anumite zile ale săptămânii pentru a zbura la destinația dorită

În general, cele mai ieftine zile de zbor sunt marțea, miercurea și sâmbăta. Acest lucru se datorează faptului că cei care călătoresc în interes de afaceri tind să zboare duminica, lunea și vinerea, ceea ce conduce la o cerere mai mare a vânzărilor de bilete de avion în acele zile.

Utilizați motoarele de căutare a zborurilor

Înainte de a rezerva un bilet de avion, este, de asemenea, o idee ideală să căutați mai multe motoare de căutare, ceea ce vă va permite să comparați prețurile oferite de diferite site-uri pentru diferite zboruri și date, în plus, veți primi și notificări de scădere a prețurilor. Încercați o combinație de motoare de căutare pentru a obține cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră.

Folosiți modul incognito

Poate ați observat că prețurile biletelor de avion se schimbă după ce ați terminat căutarea. Acest lucru se datorează cookie-urilor din browserul dumneavoastr. Asta se întâmplă când o anumită rută este căutată în mod repetat, astfel încât să vă determine să rezervați rapid biletele de avion. Pentru a evita această creștere a prețului căutați întotdeauna zboruri în modul incognito pentru a vedea cele mai mici prețuri.

Optați pentru zboruri cu escală

Dacă călătoriți într-un loc îndepărtat și nu vă grăbiți, încercați să rezervați un zbor cu escală care să vă fie mai ușor pentru buzunar. În acest caz, motoarele de căutare vă vor facilita căutarea, permițându-vă să filtrați itinerariile de zbor în funcție de numărul de escale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel