Cum o cheamă, de fapt, pe Emily Burghelea? Şi-a şters numele din buletin: Mie nu-mi place!

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Facebook, Emily Burghelea
Facebook, Emily Burghelea

Fosta asistentă TV a dezvăluit care este numele ei real.

Emily Burghelea a cunoscut un succes răsunător în ultima perioadă. După ce în urmă cu câțiva ani a debutat în televiziune ca asistentă TV, tânăra a decis să revină pe micile ecrane, de data aceasta ca prezentatoare, în locul Adelei Popescu. Puțini știu, însă, care este numele real ei real.

Cum o cheamă, de fapt, pe Emily Burghelea?

Emily Burghelea are doar 23 de ani, însă a reușit să-și clădească o carieră de succes până la aceasta vârstă. A lucrat ca asistentă TV în emisiunea Mirelei Vaida, iar acum i-a luat locul Adelei Popescu, împreună cu Majda Aboulomosha și Cosmina Păsărin, după ce actrița a anunțat că va prezenta un reality show cu Cabra.

Chiar dacă mulți s-au familiarizat cu ea pe micile ecrane, puțini știu, însă, care este numele ei real: "Mă cheamă Emiliana Lăcrămioara Burghelea. Lăcrămioara, da. (râde) Dar, știi că mie îmi spuneau părinții Lăcrămioara? Până în clasa a IX-a, când m-am dus la liceu și am zis: „Eu nu pot să mă duc la liceu cu numele de Lăcrămioara. Să fie clar, mie nu-mi place!”. Eram foarte răzvrătită. Și, am zis: „O.K., îmi schimb numele pe Facebook. De acum, o să mă cheme Emily Burghelea”Nu știți că dacă îți schimbi numele, iți schimbi și destinul? Așa se zice. Treaba tare e că pe tata îl cheamă Emil. Emil, Emiliana.", a dezvăluit Emily Burghelea, pentru click.ro.

Câți ani are fiica ei, Amedea?

"Are un an și 3 luni jumate. Este fată mare. Merge de la 10 luni jumate. Chiar a mers foarte repede și asta pentru că a ajutat-o Andrei, soțul meu, să facă primii pași. O ținea de bluziță, până la un moment dat când îi dădea drumul și ea, vrei nu vrei, credea că tati e acolo, să o țină. De fapt, îi dădea curaj să îi facă singură pe primii" a mai spus Emily pentru aceeaşi sursă.

Cuvinte dure la adresa Mirelei Vaida: „Falsă și duplicitară”

După ce a participat la „Bravo, ai stil!”, Emily Burghelea a fost asistentă la „Acces Direct”, de unde a plecat cu mare scandal. Ea și-a dat demisia în direct, după ce a acuzat echipa de la Antena 1 că ascund faptul că Veronica, cunoscută ca Vulpița, este agresată de soțul ei, Viorel. „Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot. Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, spunea Emily Burghelea la „Acces Direct”.

La sosurile iuţi, la Măruţă, aceasta a spus despre Mirela Vaida: „Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic? Nu vreau să o ia nimeni personal. E o chestie personală. Asta cred eu. Nu e nimic cu intenție sau să se supere cineva. Crezi că se supără pe mine?”

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel