Cum îl cheamă pe fiul Rihannei. Artista a ales un nume special

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Cum îl cheamă pe fiul Rihannei. Artista a ales un nume special
Cum îl cheamă pe fiul Rihannei. Artista a ales un nume special

Rihanna și A$AP Rocky au ales un nume foarte special pentru fiul lor.

Ea și A$AP Rocky și-au numit primul copil după un membru celebru al Wu-Tang Clan! Numele complet al copilului este RZA Athelston Mayers, potrivit Daily Mail, după ce a obținut certificatul de naștere al copilului.

Cu un nume ca RZA, este destul de sigur că părinții muzicieni ai puștiului l-au numit după rapperul și producătorul RZA, care se întâmplă să fie liderul Wu-Tang Clan.

Certificatul de naștere mai spune că puștiul Rihannei s-a născut pe 13 mai, la ora 10:58, la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles

Privind în urmă, se pare că Rihanna a telegrafiat numele copilului în aprilie... când ea și A$AP și-au scos băiatul la cină la Giorgio Baldi în Santa Monica, RiRi purtând un top Wu-Tang Clan.

A$AP are o legătură muzicală cu unii dintre colegii de trupă ai lui RZA, el a colaborat cu Raekwon de la Wu-Tang pe melodia "Fly International Luxurious Art" din 2015.

Rihanna este însărcinată cu al doilea copil - dezvăluindu-și prima dată sarcina în februarie, la spectacolul din pauza Super Bowl - poate că vor rămâne în trend, GZA este încă disponibil.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel