Cum arată mama lui Chuck Norris, la 101 ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Cum arată mama lui Chuck Norris, la 101 ani / Facebook
Cum arată mama lui Chuck Norris, la 101 ani / Facebook

Cum arată mama lui Chuck Norris, la 101 ani. Actorul s-a născut în sărăcie, după ce tatăl său i-a părăsit la o vârstă fragedă. Și-a făcut o carieră din artele marțiale, care mai târziu l-a condus spre actorie și a jucat în multe filme de acțiune bazate pe arte marțiale.

Actorul este bine cunoscut publicului larg datorită colecției sale uriașe de centuri, multiplelor victorii în artele marțiale și carierei sale de actor. Cu toate acestea, poate fi cel mai mândru de rolurile sale de soț loial și de fiu iubit.

Actorul a declarat în nenumărate rânduri faptul că mama lui, Wilma, este eroina vieții sale și un exemplu viu că totul este posibil. Este o femeie foarte puternică, care a reușit să crească singură trei copii, ceea ce nu a fost deloc ușor, mai ales în acea perioadă, mamele singure nu erau tratate prea bine de societate.

Chuck Norris este suficient de norocos să aibă două femei alături de el, mama și soția sa. 

„Mama mea s-a rugat pentru mine toată viața mea, la bine și la rău. Când m-am născut, aproape că am murit din cauza unor complicații. Când aproape că mi-am pierdut sufletul la Hollywood, acum câteva decenii, ea era acasă și se ruga pentru succesul și mântuirea mea. S-a rugat chiar și pentru ca eu să găsesc o femeie care să-mi schimbe viața și a funcționat”, a declarat Chuck Norris într-un interviu.

Wilma Norris arată foarte bine la cei 101 ani pe care îi va împlini în aproape 2 luni. De altfel, nici actorul nu pare de vârsta pe care o are în buletin, aproape 83 de ani. Singurul lucru care îl dă de gol este faptul că a albit.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel