Cum arată femeia care a cheltuit peste 150.000 de euro pentru a-și lungi picioarele cu 14 centimetri. Spune că acum regretă alegerea făcută / Foto

radiodcnews Team | Dată: 03 sep 2023, 07:51 | Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

O femeie a cheltuit peste 150.000 de euro pentru a-și lungi picioarele cu 14 centimetri. Theresia Fischer, model în Germania, spune că acum regretă operația și susține că fostul ei soț a îndemnat-o să facă această alegere.

Majoritatea oamenilor au nesiguranțe sau rețineri când vine vorba de aspectul lor fizic, însă înălțime nu este, de obicei, un lucru care poate fi schimbat. Fie că te-ai născut înalt sau scund, este ceva cu care trebuie să trăiești toată viața.

Cu toate acestea, o femeie, care avea un metru și jumătate, a decis că vrea să fie mai înaltă și a luat măsuri extreme pentru a-și schimba înălțimea.

Modelul german Theresia Fischer a suferit o operație care a costat-o peste 150.000 de euro pentru a-și lungi picioarele cu 13,97 centimetri cu ajutorul unor tije metalice.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Theresia (@theresiafischer)

Vorbind la postul de radio MDR Jump, tânăra de 31 de ani susține că fostul ei soț a forțat-o să se opereze. Ea spune că ar fi vrut să nu fi suferit niciodată operația, deoarece a fost întotdeauna mulțumită de aspectul ei.

„Theresia, știi că îmi plac femeile înalte. Așa că mi-ar plăcea foarte mult să faci asta. Ai putea avea până la 14 centimetri în plus. Nu poți face nimic fără mine. Ai nevoie de mine”, a declarat femeia, care l-a citat pe fostul ei soț.

„Și dacă ți se spune asta de 20, 30, 60, 70 de ori, atunci chiar crezi că nu ești nimic fără el. Eu nu m-am gândit niciodată să fac intervenția, pentru că întotdeauna am fost fericită cu corpul meu. Îmi este rușine că am recurs la o operație pe care nu ar fi trebuit să o fac”, a adăugat femeia, potrivit Mirror.


 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Theresia (@theresiafischer)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience