Cum arăta Crăciunul Adinei Halas în copilărie, la bunici: „Cele mai frumoase sărbători mă duc cu gândul acolo”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social

Adina Halas a rememorat cele mai frumoase momente petrecute în copilărie, alături de bunicii ei.

Crăciunul este una dintre cele mai adorate perioade din an pentru foarte multe persoane, întrucât aceste câteva zile sunt dedicate exclusiv familiei. Adina Halas pune și ea dintotdeauna această regulă pe primul plan și, spune ea, Sărbătorile de Iarnă reprezintă momentul perfect pentru a lua o pauză de la viața cotidiană și de la obligațiilor zilnice, pentru a petrece cât mai mult timp alături de cei dragi.

„Întotdeauna fac sărbătorile în familie, îmi place să fiu alături de familie și prieteni în zilele alea liber, iubesc sărbătorile, îmi place Crăciunul, așa că am ocazia să am cât mai mult pentru familia ma, mama mea, soacra, dar să ne vedem și cu prieteni de-ai noștri. În fiecare an, de regulă, cu două zile înainte de Crăciun, facem o întâlnire în gașcă toți prietenii împreună cu copiii, chiar dacă copiii au crescut, noi continuăm această tradiție foarte frumoasă.”, a declarat Adina Halas, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum arăta Crăciunul în copilăria vedetei

Când vine vorba de perioada copilăriei, vedeta își amintește extrem de nostalgică de cele mai frumoase momente petrecute la bunici, când se respectau toate ritualurile românești și când săniușul era nelipsit. De asemenea, Moșul nu uita să treacă și pe aici, iar bunica era cea care o atenționa mereu când se auzea un sunet „suspect” din camera de la parter, unde era ornat frumos bradul de sărbătoare.

„Atunci când eram mică îmi petreceam vacanțele la bunici, într-un orășel de munte, Nehoiu, din Buzău. Cele mai frumoase sărbători mă duc cu gândul acolo, acolo se întâmplau toate tradițiile, mergeam cu copiii la colindat, se tăia porcul, se gătea, ajutam și eu cum puteam. Îmi aduc aminte că într-un an m-a trezit bunica mea și mi-a zis „Haide repede, am auzit un zgomot și cred că a venit Moșul”. Era în toiul nopții și am coborât repede la parter, m-am dus în camera în care de regulă se făcea bradul și nu era acolo. M-am dus în altă cameră, aveam niște emoții incredibile și printr-un geam al ușii se vedeau luminițele bradului, senzația aceea e de neegalat.”, a continuat aceasta.

Care este preparatul preferat de Crăciun

Adina Halas are și un preparat preferat pe care iubește să-l consume în perioada Crăciunului, care însă nu mai are același gust de când bunica vedetei s-a stins din viață. Astfel, vizibil emoționată, aceasta povestește golul uriaș care i-a rămas în suflet după pierderea bunicii, dar și tatălui său, care au făcut ca sărbătorile să fie puțin diferite.

„Nu gătesc, deși știu să fac și îmi place, dar mama și soacra mea gătesc senzațional și ar fi incredibil de multă mâncare. Mă mai ofer să ajut, dar fiecare gospodină are stilul ei, așa că unii ar spune că sunt norocoasă că nu gătesc de sărbători. Până vine timpul meu, mă bucur să fiu răsfățată de cele două mame. De mică sunt învățată să fac absolut tot ce se face de Crăciun.

Pentru mine, caltaboșul e preparatul ideal, pe care mi-l făcea bunica mea. Este al doilea Crăciun fără ea și primul Crăciun în care tatăl meu nu mai este și mă emoționează când mă gândesc la caltaboșul din copilărie. Eu în rest nu mănânc caltaboș.”, a mai spus fosta concurentă „Bravo, ai stil” pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel