Cum a reacționat Lisa Marie Presley la omagiul adus de Queen lui Elvis, 'Crazy Little Thing Called Love'

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Freddie Mercury a considerat că Somebody to Love a fost mai bun decât Bohemian Rhapsody
Freddie Mercury a considerat că Somebody to Love a fost mai bun decât Bohemian Rhapsody

Elvis Presley a lansat atât de multe cântece clasice încât cântecele sale clasice au inspirat cântece clasice. De exemplu, piesa "Crazy Little Thing Called Love" a trupei Queen a fost o întoarcere la muzica sa. Lisa Marie Presley a dezvăluit ce părere are despre "Crazy Little Thing Called Love" și despre Queen în ansamblu.

În timpul unui interviu acordat în 2012 revistei Goldmine, Lisa Marie a discutat despre sentimentele ei față de muzica anilor 1970. "Unul dintre primele mele spectacole a fost The Jackson 5", și-a amintit ea. "Obișnuiau să cânte mai jos pe drum, în Vegas. Primul meu concert rock adevărat a fost Queen la Forum din L.A., în 1978 sau 1979. A fost incredibil.

"Mi-a plăcut teatrul", a spus ea. "Mi-a plăcut Freddie. Credeam că Queen erau grozavi. Sunt un mare fan al teatrului. I-am adus lui Freddie un cadou, una dintre eșarfele tatălui meu și i-am dat-o în culise. A fost foarte fericit".

Lisa Marie a fost întrebată dacă știa că piesa "Crazy Little Thing Called Love" a trupei Queen este un omagiu adus lui Elvis. "Da, știam asta, este foarte tare", a spus ea.

În aceeași ordine de idei, Lisa Marie a dezvăluit că îi plăceau în mod deosebit cântecele lui Elvis din anii 1970. "Pentru mine, este vorba doar de faptul că am fost mai mult prin preajmă pentru a-l vedea cântând în anii '70, încă sunt foarte atrasă de acele cântece ale sale, cum ar fi "Just Pretend"", a explicat ea. "Îl vedeam interpretând acele cântece în mod regulat, așa că am avut un atașament față de ele. 

"Există un cântec numit 'It's Over' care m-a ucis", a adăugat ea. "Există un cântec numit 'Mary in the Morning' pe care îl ador. Sunt unele obscure care nu au fost niciodată single-uri". Lisa Marie și-a exprimat dragostea pentru alte cântece ale lui Elvis din acea perioadă, precum "Separate Ways" și "You Gave Me a Mountain".

Lisei Marie îi plăcea multă muzică din anii '70. Ea a spus că albumele Dark Side of the Moon și The Wall de Pink Floyd și Goodbye Yellow Brick Road de Elton John au fost importante pentru ea în copilărie. În plus, ea a lăudat The Partridge Family, The Sweet Inspirations și Ramones.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel