Cum a rămas Andreea Antonescu fără banii câștigați în perioada Andre: Câștigam aproximativ un apartament pe lună!

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
foto: Facebook, Andreea Antonescu
foto: Facebook, Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a spus ce a făcut cu banii câștigați în perioada în care cânta în trupa Andre.

"I-am investit (n.r. banii) în ce consideram că reprezintă familie în perioada aceea! (…) Vrei să știi dacă i-am pierdut? Da, i-am pierdut! Nu mi-au plăcut vreodată întrebările legate de partea financiară (…) Erau perioade în care câștigam aproximativ un apartament pe lună!”, a spus Andreea Antonescu pentru cancan.ro.

Primul concert Andre

"Eu și Andreea plângeam, nu înțelegeam ce se întâmplă cu noi"

Foto: Facebook, Andreea Antonescu

"Eram foarte mică, în clasa a VII-a, când am început cu trupa André, a fost o trecere foarte bruscă de la o elevă care se concentra pe școală – matematică, engleză, fizică și chimie la o elevă care trebuia să îmbine perfect învățatul cu înregistrările, concertele, filmările și pregătirea coregrafiilor. Primul concert a fost la Târgoviște, la Sala Sporturilor, după ce tocmai lansaserăm piesa "La întâlnire", care era semnată de Cat Music.

După două săptămâni de la momentul lansării, organizatorul l-a sunat pe tata și urma să  avem  concert  alături  de 3 Sud Est și Genius. În ziua concertului, cu câteva ore înainte, organizatorul îi spunea lui tata ca, atunci când se apropie, să sune și să trimită mașini cu bodyguarzi, iar el credea că este o mare țeapă.

Citește mai departe pe DCNews.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel