Cum a arătat întâlnirea dintre Monica Gabor și Anna Lesko. Irinel Columbeanu a dezvăluit tot

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Monica Gabor, Anna Lesko, Instagram
Sursa foto: Monica Gabor, Anna Lesko, Instagram

Irinel Columbeanu a povestit, în cartea sa, cum a arătat întâlnirea dintre fosta sa soție și fosta sa iubită.

Anna Lesko și Monica Gabor au fost două dintre marile iubiri ale lui Irinel Columbeanu. Acesta a povestit în al doilea volum pe care l-a publicat, „Istoria unui vehement”. „Apofenia?”, momentul în care cele două s-au întâlnit.

„Prima ieșire pe mare o făcură din port împreună cu Matei și cu cealaltă Monica, iar când se întoarseră la un concert la Constanța al Annei Lesko, concert care se ținea foarte aproape, tot în portul Constanța. Fu ideea lui Matei, care se ocupa de partea de sunet și lumini a concertului, ca și participarea la bufetul organizat în backstage după concert, unde cele două făcură astfel și cunoștință!”, a scris Irinel Columbeanu, în cartea sa, potrivit viva.

Monica Gabor era geloasă pe Anna Lesko

Nu doar o dată, fosta doamnă Columbeanu s-a arătat a fi geloasă pe cântăreață. Mai mult, înainte de a se naște Irina, vedeta l-a pus pe Irinel Columbeanu să dea jos de pe pereți fresca pictată de Anna Lesko.

"Apropierea nașterii Irinei (n.r. ianuarie 2007) îi puse lui Iri, prin intermediul Monicăi, o problemă dificilă: Pe lângă faptul că te tot sună această Anna Lesko, eu cred și că fresca asta poate avea o influență nefastă asupra fetiței noastre când se va uita la ea, îi spuse Monica, într-o seară, când se uitau la televizor, despre fresca semnată Anna Lesko 2000, de pe peretele cu ghinion, învecinat acestuia.

De ce? Atâtea fete, aproape goale, ar fi cu siguranță pentru ea un exemplu prost la început de drum în viață. Te rog să o dai jos până se naște.

Cum să o dau jos, vrei să stric casa?, îi răspunse el, deși știa de la Sabin că acesta, prudent intenționat, prevăzuse o modalitate tehnică de a putea fi mutate, la nevoie, oricare din cele trei fresce murale în altă parte sau într-o altă casă„ , a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Cum a gestionat Irinel Columbeanu conflictul

„Era, însă, curios dacă Monica, în timp, va reveni și eventual va insista. Așa și fu, deseori și îndelung, până când el, de dragul păcii-n casă, puse mâna pe telefon și îl sună pe Tudor ca să-l învețe pe Ovidiu cum s-o dea jos repede, până nu i se punea Monicăi pata și pe fresca lui. Șefu, și acum ce fac cu ea? S-o duc la gunoi? îl întrebă acesta, după ce o dăduse jos când Monica nu era acasă.

Nici vorbă, Ovidiule, arta nu se-aruncă niciodată la gunoi. Mai bine ruleaz-o și pune-o undeva bine, într-un garaj din față, răspunse el, fără să aibă habar că, după 6 ani de strajă pe perete, peste alți 5 ani, biata frescă avea să-și recapete același loc.

Și cu atât mai puțin că peste alți 9 ani, fata triplu reprezentată în ea de Anna Lesko avea să dispară iar, de data asta definitiv, arsă în flăcări pe 31 octombrie 2020, ca în titlul cântecului de debut al Annei. La vremea lansării sale, în toamna lui 2002, nimeni nu avea cum ști, nici cât e de premonitor, și nici când îi urma adeverirea', a povestit Irinel Columbeanu în cartea sa. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel