Cu manechinele în ploaie. Louis Vuitton și-a prezentat colecția pe o ploaie torențială

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Prezentarea de modă Louis Vuitton
Prezentarea de modă Louis Vuitton

Casa de modă pariziană Louis Vuitton a înfruntat cu curaj ploaia căzută pe o insuliţă paradisiacă de pe Lacul Maggiore din nordul Italiei, unde şi-a prezentat miercuri seară colecţia de croazieră 2024, în prezenţa unor celebrităţi protejate de o armată de umbrele, informează AFP.

Actriţele Catherine Deneuve, Cate Blanchett şi Emma Stone s-au numărat printre VIP-urile invitate de designerul Nicolas Ghesquiere pe Isola Bella, o bijuterie care pluteşte pe apele azurii ale unuia dintre cele mai frumoase lacuri din Italia.

Sosirea ploii a perturbat organizarea defilării, iniţial programată să se desfăşoare pe splendidele grădini terasate, aceasta fiind mutată în interiorul palatului baroc Borromeo, deţinut de familia nobilă cu acelaşi nume.

"Acesta este lucrul pe care Nicolas nu îl poate controla, vremea", a declarat pentru AFP redactorul-şef de la Vogue Thailanda, Ford Laosuksri, după show, în timp ce invitaţii sorbeau şampanie aşteptând (în zadar) să se oprească ploaia.

"Nu am vrut să-mi stric mocasinii de catifea", a adăugat jurnalistul, care în cele din urmă a optat pentru sandale.

Nicolas Ghesquiere, director artistic din 2013, şi-a pus modelele să defileze pe culoarele unor săli cu tavane înalte, datând din secolul al XVII-lea, în creaţiile eclectice şi futuriste care îl caracterizează.

Unele dintre look-uri au amintit de ţinutele de scufundări, în timp ce altele au fost inspirate de costumele scrimerilor, cu căptuşeală groasă pe torsuri.

Această prezentare de modă a fost prima care a fost permisă pe Isola Bella, un fost sat de pescari transformat de familia Borromeo într-un paradis somptuos, demn de o familie conducătoare.

Regi, regine şi împăraţi au fost de-a lungul timpului oaspeţii familiei Borromeo: de la Napoleon şi soţia sa, Josephine, până la Prinţul Charles şi Prinţesa Diana în 1985, dar şi Regina Victoria.

Miercuri seara, actriţa americană Jennifer Connelly şi Felix, unul dintre membrii grupului de K-Pop Stray Kids, s-au numărat printre fericiţii participanţi la eveniment.

Colecţiile de croazieră, compuse din haine potrivite pentru climatele calde, se adresează clienţilor care se bucură de destinaţii însorite în timpul sezonului de iarnă. De-a lungul anilor, acestea au devenit evenimente în sine, casele de modă alegând locaţii excepţionale pentru a servi drept decor pentru creaţiile lor de lux.

Defilarea Louis Vuitton urmează celei propuse de Dior, care a prezentat sâmbătă, în Mexic, o colecţie inspirată de artista Frida Kahlo, şi celei organizate de Chanel, luna aceasta, la studiourile Paramount din Hollywood. 

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel