Cu cine trebuia să plece, de fapt, Sânziana Negru în America Express. Nu e vorba de Laura Giurcanu: „A fost o opțiune”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Sânziana Negru a dezvăluit care a fost prima sa opțiune cu care și-a dorit să plece în America Express.

Sânziana Negru formează echipa ideală alături de Laura Giurcanu, în cadrul competiției America Express, de pe Antena 1. Cele două sunt printre cele mai puternice echipe, astfel încât au toate șansele de a ajunge cât mai departe în competiție. Cu toate acestea, ce nu știe foarte multă lume este că Sânziana trebuia să aibă altă colegă de aventură. Este vorba despre altă influenceriță cunoscută, Ioana Grama, care însă nu și-a putut lăsa fiica singură, acasă.

„Înainte de toate vreau să zic că Ioana Grama a fost o opțiune de a merge la America Express!”, a declarat Sânziana Negru, potrivit Ego.

„Trebuia să mergem împreună! Dar e Ayana, are 4 ani, sunt mamă. Nu mă lasă sufletul să plec așa de mult de lângă copil! Nu a fost un șoc să o văd pentru că știu cât este de competitivă și cât de mult își dorește să câștige orice! M-am bucurat pentru ea pentru că am știut că este o experiență pe care își dorea să o trăiască!”, a completat și Ioana Grama.

Ioana Grama, printre primele persoane contactate de Sânziana Negru

Imediat după ce aventura vieții sale a luat final, Ioana Grama mărturisește că Sânziana a sunat-o numaidecât. Mai mult, tot ea a fost și printre primele persoane cu care blondina s-a întâlnit, după ce show-ul din America s-a încheiat.

„Ioana chiar s-a aflat printre primii oameni cu care m-am întâlnit în a doua sau a treia zi după ce m-am întors de la America Express! Am fost la Cluj la un eveniment și ea a fost primul om cu care m-am întâlnit la evenimentul respectiv, neplanificat cumva. Am intrat în festival și am dat nas în nas cu ea!”, mai spune Sânziana.

„Eu știam că o să vină și o să ne vedem, dar nu ne-am vorbit. Am urcat pe o scenă, mi-am întors privirea și am văzut-o. Oricum, eu am fost printre primele cu care a vorbit și când s-a terminat emisiunea. Nu am petrecut foarte mult timp împreună ca să îmi dau seama dacă s-a schimbat, dar mi-a povestit ea că această experiență a schimbat-o.”, a completat-o Ioana Grama.

Ce spune despre colega sa de show

Astfel, dacă Ioana Grama nu a fost dispusă să renunțe la cei dragi, timp de două luni, Sânziana Negru a optat pentru Laura Giurcanu, o alegere extrem de bună, spune ea. 

„E Capricorn (n.r. Laura Giurcanu). Nu am luat orice zodie lângă mine ca să plec acolo. Am luat cea mai bătăioasă și ambițioasă zodie posibilă! Cred că nu aș mai trăi experiența pentru că nu mai este factorul surpriză, deja știu la ce să mă aștept! Dacă ar fi altfel emisiunea, da, m-aș mai duce! Dar să nu știu ce se întâmplă, căci în acest moment știu tot!

Eu mă uit, evident! (n.r. la emisiune) Sunt curioasă să văd cum este emisiunea la televizor! Este altceva când vezi de acasă față de ce ai trăit acolo. Dar nu oblig pe nimeni! (n.r. să se uite) Aș fi vrut să fie lăsate mai multe faze la televizor pe care noi le-am trăit acolo și nu sunt, dar nu este show-ul meu, nu îl fac eu, așa că mă bucur de ce este la televizor!”, a încheiat Sânziana.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel