Cu cine și-ar dori Teo Trandafir să-și petreacă Crăciunul: „Ar fi prea frumos ca să fie adevărat”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social

Teo Trandafir a dezvăluit cum își va petrece anul acesta Crăciunul, dar a rememorat și cele mai frumoase momente din copilărie, petrecute în această perioadă a anului.

Teo Trandafir se simte mai fericită ca niciodată în această perioadă în care a revenit la prima sa iubire: radioul. Vedeta a dispărut deja de ceva vreme de pe micile ecrane, după ce șefii Kanal D au decis să-i întrerupă o vreme emisiunea, însă aceasta nu a pierdut prea mult timpul. Și-a găsit un nou proiect de suflet și chiar dacă prezența sa în televiziune este momentan incertă, aceasta este extrem de fericită și împlinită profesional.

„Mai fericită că niciodată, pentru că fac ceea ce îmi place alături de omul pe care îl apreciez și iubesc foarte mult, Mihai Hinda. Sunt relaxată pentru că ne completăm foarte bine și știm ce avem de făcut. E o bucurie să fim zi de zi, alături de ascultătorii “Bară la bară”, de luni până vineri, de la 16:00.

M-a surprins și bucurat în același timp propunerea de a prezența, alături de Mihai Hinda, cu care mai colaborasem, emisiunea "Bară la bară" la Radio Impuls. Provocarea a fost să trec de la TV la radio, în cadrul aceluiași trust, cumva  să mă întorc la marea mea dragoste, radioul.”, a dezvăluit Teo Trandafir pentru Spectacola.

Cum arată Crăciunul ideal pentru Teo Trandafir

Crăciunul este momentul perfect pentru a petrece timp alături de familie și de cei dragi, iar fix asta își propune să facă și Teo Trandafir, care vrea să aibă parte de niște sărbători de iarnă fericite alături de persoanele speciale din viața sa. Vedeta și-a creat însă și un scenariu „ideal” în minte, despre care aceasta spune însă că nu este posibil. 

„Nu mi-am făcut planuri. Eu mă gândesc în fiecare zi dacă mâine voi mai fi pe pământul asta. În principiu, îl voi petrece cu prietenii și mă voi bucură de fiecare clipă.

Mi-aș dori să se înțeleagă și să fie lângă mine Adrian Sîrbu, Mircea Badea, părinții mei împreună, Maia și nașa mea în capul mesei, care să ne coordoneze pe toți. Ar fi prea frumos ca să fie adevărat.”, a continuat aceasta.

Teo Trandafir, amintiri din perioada copilăriei

Există și foarte multe amintiri care o leagă pe Teo Trandafir de copilărie și care o fac să se mai întoarcă măcar pentru puțin timp cu câțiva ani în urmă. Este vorba despre un preparat tradițional românesc, pe care soțul mătușii sale îl făcea în fiecare an și care nu mai are același gust, de când acesta s-a stins din viață. Mai mult, vedeta își aduce nostalgică aminte cum într-un an a fost surprinsă de Moș Crăciun cu un cadou mult râvnit. 

„Îmi aduc aminte cele mai urâte cadouri pe care le puteam primi; erau gri, anoste și nu mă bucurăm de ele. Dar îmi aduc aminte că mi-am dorit foarte mult un aragaz de tablă pe care l-am și primit. Îmi aduc aminte că soțul mătușii mele făcea cea mai bună tobă din lume. Crăciunul la Pitești însemna pentru mine tobă aia și îmi lipsește pentru că el a murit, eu am rămas fără el și nu am mai regăsit acel gust niciodată.”, a mai spus aceasta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel