Cu cine se iubește Britney Spears după divorț

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears și motivul fotografiilor nud postate online: Oamenii nu înțeleg
Britney Spears și motivul fotografiilor nud postate online: Oamenii nu înțeleg

Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, pare să fie într-o relație cu menajerul său, Paul Richard Soliz, în vârstă de 37 de ani, care a avut trecutul în închisoare. Aceste zvonuri au fost confirmate de prietenii săi pentru publicația americană Page Six. Se pare că relația lor a început recent, după ce Sam Asghari, în vârstă de 29 de ani, a depus actele de divorț.

Britney Spears (41 de ani) s-ar iubi cu menajerul ei, Paul Richard Soliz (37 de ani), care este un fost pușcăriaș. Prietenii ei au confirmat zvonurile pentru publicația americană Page Six. Relația lor ar fi început recent, după ce Sam Asghari (29 de ani) a depus actele de divorț.

Britney Spears l-a angajat pe Paul Richard Soliz anul trecut

Cu toate acestea, apropiații celebrității au susținut că Britney Spears nu l-a înșelat pe antrenorul de fitness irano-american. Deși nu se cunoaște încă cât de serioasă este relația lor în acest moment, anterior, Sam Asghari a acuzat-o pe Britney Spears că l-a înșelat cu un angajat, iar mulți cred că acest angajat ar fi fost Paul Richard Soliz. Soliz a fost recrutat de cântăreață acum un an, pentru a se ocupa de curățenie și întreținerea vilei sale din California, inclusiv spălarea toaletelor.

„Este o femeie fenomenală. Este o persoană foarte bună și optimistă”, a declarat Paul despre Britney Spears, conform Us Weekly. Cu toate acestea, Paul Richard Soliz are un istoric cu probleme legale, inclusiv acuzații pentru tulburarea liniștii publice, punerea în pericol a copiilor, conducerea fără permis, precum și infracțiuni legate de vânzarea de substanțe interzise și posesia unei arme de foc. Spears și Soliz au fost văzuți în diverse ocazii împreună, inclusiv la o cafenea, la sfârșitul lunii august. Cu toate acestea, nu este clar dacă Paul mai lucrează ca menajer pentru ea sau dacă a fost concediat în urma expunerii problemele sale legale în presă.

Britney Spears și Sam Asghari au divorțat după doar 14 luni de mariaj. Pe 16 august, el a depus actele de divorț și, deși a semnat un contract prenupțial, i-a cerut artistei americane pensie de întreținere. Britney, care deține o avere de 60 de milioane de dolari, a mai fost căsătorită anterior de 2 ori. Întâi, s-a măritat cu iubitul ei din copilărie, Jason Alexander, în 2004, mariajul lor durând doar 55 de ore. Apoi, a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline (45 de ani), în perioada 2004-2007. Cu acesta are doi copii, Sean Preston (17 ani) și Jayden James (16 ani) și plătește pensie alimentară de 20.000 de dolari pe lună pentru ei. Adolescenții nu vorbesc cu mama lor, locuiesc alături de tatăl lor de ani buni și s-au mutat recent cu el în Hawaii.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience