CSM Bucureşti dă lovitura și o păstrează pe Neagu. Cum arată, la propriu, contractul / Dosar cu șină și ”zeci” de semnături

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Clubul de handbal CSM Bucureşti a anunțat că jucătoarea Cristina Neagu va evolua încă doi ani pentru gruparea din Capitală, clubul făcând publică și o fotografie de la momentul semnării contractului.

"Continuăm împreună! Împreună cu cea mai bună jucătoare a lumii!, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Pe site-ul clubului finanțat de Primăria Capitalei este postată și fotografia care o surprinde pe Cristina Neagu semnând noul contract.

Hârtiile pe care le semnează Cristina par să respecte tot tipicul administrației publice din România: sunt aranjate într-un dosar cu șină, dar au și un lung șir de avize și aprobări, semn că birocrația administrației românești este la mare preț și în curtea clubului de handbal.


Cristina Neagu, la semnarea contractului cu CSM

În vârstă de 33 de ani, Cristina Neagu a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ nr. 5 din Bucureşti. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Vâlcea şi ZRK Buducnost.

Desemnată în mai multe rânduri cea mai bună handbalistă a lumii, Neagu a fost inclusă în echipa ideală a sezonului 2020-2021 în Liga Campionilor la handbal feminin, pe postul de inter stânga.

Ce salariu va avea cea mai bună jucătoare din lume

Citește și: Pique a câștigat: Amendă uriașă, anulată. Cuplul Shakira-Pique mai are de trecut încă un hop

Cristina Neagu s-a înţeles cu oficialii CSM încă de acum câteva săptămâni, iar salariul ei a crescut de la 18.000 la 20.000 de euro pe lună, potrivit Adevărul.

Neagu este cel mai bine plătit bugetar din România, înaintea lui Traian Halalai, președinte și membru executiv al Consiliului de Administrație EximBank - cel mai bine plătit reprezentant al statului într-o structură de conducere, cu un venit lunar de 17.260 euro.

Radu Grațian Ghețea, președintele CA al CEC Bank, era și el în top, cu un venit lunar de 15.200 de euro, arăta, acum câțiva ani, DC News.

 

Cine pleacă, cine rămâne



Marţi, extrema stânga franceză Siraba Dembele Pavlovic îşi prelungise cu un an contractul cu campioana României.

CSM Bucureşti a transferat-o în această iarnă pe brazilianca Samara Da Silva Vieira (Dunărea Brăila), care joacă pe postul de inter stânga.

Extrema dreapta spaniolă Carmen Martin se va despărţi la finalul sezonului de tigroaice, urmând să joace la echipa suedeză IK Saevehof, cu care a semnat un contract pe două stagiuni.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel