Cristofor Aldea-Teodorovici va intona imnurile României și Republicii Moldova la meciul dintre cele două naționale de fotbal

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursă foto: Facebook Cristofor Aldea Teodorovici
Sursă foto: Facebook Cristofor Aldea Teodorovici

Meciul amical dintre România şi Republica Moldova, de la Chişinău, va debuta cu un moment surpriză. 

Organizatorii partidei au pregătit o surpriză pentru această seară. Cele două imnuri de stat, al Moldovei și al României, vor fi cântate de Cristofor Aldea-Teodorovici, fiul lui Ion Aldea-Teodorovici și al Doinei Aldea-Teodorovici. Cei doi artiști, foarte îndrăgiți și în România, s-au stins din viață într-un tragic accident de mașină, în 1992, pe teritoriul României, la Coșoreni, scrie FRF.

În ziua când se dă startul Campionatului Mondial, România înfruntă Republica Moldova. Iordănescu: Vor fi schimbări, aşteptaţi-vă la asta

"Vreau să mai primim răspunsuri în ceea ce îi privește pe cei tineri, iar pentru cei care deja reprezintă certitudini pentru națională este încă o oportunitate să pregătim împreună un joc.

Avem nevoie de o victorie ca să încheiem anul în mod pozitiv și să putem face o analiză complexă pe tot ceea ce a însemnat anul calendaristic. Este foarte important să terminăm acțiunea, să avem un tablou complet.

E important ca tinerii care au dat semne bune - iar Dennis și Moruțan sunt printre ei și mai pot da nume - să înțeleagă corect mesajele noastre, să își însușească corect ceea ce s-a spus pozitiv despre ei, să nu cadă în capcana de a ne entuziasma rapid, să avem răbdare.

Eu îmi doresc cel mai mult să câștigăm tineri jucători. Dacă ei vor înțelege ce au de făcut și dacă alții vor arăta semne pozitive, înseamnă că putem avea măcar parțial reușita acestei acțiuni, când vom trage linie.

Da, vor fi schimbări, așteptați-vă la asta. Au fost multe lucruri bune în special în repriza a doua a meciului cu Slovenia.

Pentru mine e important să uniformizăm reprizele, să nu ne mai împărțim momentele din reprize, să avem constanță, consistență, să eliminăm greșelile individuale, să avem alt curaj pe începuturile de joc, să nu ne clătinăm atât de ușor în funcție de presiunea adversarului și de alte momente.

Dacă voi reuși să accentuez puterea de a lupta, capacitatea de a se sacrifica pentru rezultate, de a da totul, de a nu ceda niciun moment, atunci cu siguranță că vom fi la Euro", a spus Edi Iordănescu, citat de Digisport.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel