Cristina Șișcanu, concediată de la Antena 1 din cauza lui Mădălin Ionescu: „Mi-a distrus absolut tot”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram
Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram

Cristina Șișcanu a scos la iveală detalii neștiute din relația cu Mădălin Ionescu. 

Cristina Șișcanu a vorbit despre începuturile relației cu Mădălin Ionescu și despre dificultățile pe care cei doi le-au avut de înfruntat în acea perioadă. La vremea aceea, actualul ei soț era prezentatorul unei emisiuni care a rămas și astăzi în vogă, Acces Direct, iar vedeta era abia la începutul carierei sale de reporter. Atracția însă a fost extrem de mare de la bun început, lucru care i-a pus pe aceștia pe gânduri din prima clipă. 

„Pe Mădălin l-am cunoscut la «Acces direct». Eu eram reporter special și PR-ul emisiunii. M-a fascinat din prima clipă, dar nu am îndrăznit să mă gândesc altfel la el, decât ca la un admirabil profesionist. Avea o uluitoare capacitate de muncă și o creativitate ieșită din comun.”, declara Cristina Șișcanu, potrivit libertatea
 

Motivul pentru care cei doi au fost concediați de la Antena 1

Chiar dacă povestea de dragoste din cei doi a început ușor, ușor să se închege, șefii Antenei nu au fost foarte fericiți să afle această veste. La vremea aceea, numele celor doi au fost implicate în diverse scandaluri, întrucât Mădălin Ionescu nu era încă divorțat de fosta soție. Acest lucru i-a determinat pe cei de la conducere să ia o decizie radicală.

„Când m-am cuplat cu Mădălin, eu aveam 25 de ani. Eram un copil, mă refer din punct de vedere profesional, pe care, pe vremea aceea, Antena 1 îl luase și mă trimiteau la toate castingurile. Aveau mari planuri cu mine și chiar făcusem un pilot. Faptul că eu m-am cuplat cu Mădălin, mi-a distrus absolut tot. Vreau ca lumea să înțeleagă lucrul acesta. Și nu o spun ca și cum regret. Deloc nu regret.

Pe mine m-au dat afară, dar nu am înțeles de ce, pentru că nu mi s-a spus. Și la scurt timp și pe Mădălin. Foarte multe persoane s-au mai despărțit tot din cadrul aceluiași trust și nu s-a întâmplat nimic. Și noi am luat-o de la capăt.”, a mărturisit Cristina Șișcanu în emisiunea Danei Săvuică, la Ego Life.

Vedeta susține că cei doi erau despărțiți atunci

În ciuda celor vehiculate la vremea aceea, Cristina Șișcanu susține că Mădălin Ionescu era deja despărțit de fosta sa soție, pentru că altfel aceasta nu s-ar fi implicat în această poveste de dragoste.

„Fosta lui parteneră, mama copiilor pe care eu i-am crescut, era într-o altă relație. Niciodată, pentru confortul meu emoțional, psihic, fizic, cum vrei, eu nu m-aș fi cuplat cu cineva care nu avea lucrurile terminate..

Mădălin nu era vreun milionar, ca să spun că am avut vreun scop. Faptul că eu m-am combinat cu Mădălin, mi-a îngreunat potențiala carieră în televiziune foarte mult.”, a mai spus ea. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel