Cristina Ich a ajuns de urgență la spital cu fiul ei, Noah: „Copilul meu putea să intre în convulsii”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cristina Ich și Alex Pițurcă, foto Instagram
Cristina Ich și Alex Pițurcă, foto Instagram

Cristina Ich a trăit clipe de groază, după ce fiul ei a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate s-a luptat copilul vedetei?

Cristina Ich a trecut prin momente de groază după ce fiul ei a ajuns în stare gravă la spital. Vedeta le-a povestit totul fanilor ei de pe Instagram. Noah, fiul ei și al lui Alexandru Pițurcă a avut febră mare timp de 3 zile la rând, iar vedeta a mers de urgență la spital. 


Cristina Ich a povestit cum cadrele medicale i-au spus să nu își facă griji deoarece este normal și trebuie să aibă răbdare deoarece își va reveni. Când a văzut că Noah nu își revine și starea lui este din ce în ce mai gravă, vedeta a decis că este mai bine să îi adminstreze singură tratatamentul. 


„Am avut câteva zile de coșmar. Mai ales că eu n-am mai avut până acum probleme cu Noah. A avut numai febră 40, 41 cu 5… M-am speriat atât de tare, am fost cu el la spital. I-am făcut analize și mi s-a zis că n-are nimic și că nu e caz de internat. Dar 3 zile la rând a avut doar 40 și 41 febră. Copilul meu putea să intre în convulsii și ei îmi ziceau să stau liniștită. Copilului nu îi trecea febra nici cu cele mai puternice medicamente și vomita într-una. L-am băgat în duș cu apă călduță, comprese, am făcut tot ce este posibil și nimic nu a funcționat. După ce mi-am văzut copilul așa am luat decizia de una singură să îl bag pe perfuzii și antibiotic. Și în sfârșit Noah este bine, de ieri”, a dezvăluit Cristina Ich pe Instagram.


După ce a primit recomandările unui medic, Cristina Ich i-a adminstrat singură antibiotic fiului ei și acesta a început să se simtă mult mai bine. Vedeta spune că se simțea la pământ și nu știa ce să mai facă pentru ca starea copilului ei să se îmbunătățească. 


„Nu mai făceam ce spuneau ei că nu mai rezistam. Cam câte zile trebuia să stau să-mi văd copilul nehrănit?! Era leșinat, nu mai schița un cuvânt, un gest… M-am speriat îngrozitor. Stătea leșinat, la pat. Îmi spuneau: mai aveți răbdare, este normal. Să stai cu febră mare și nemâncat de 3 zile nu e normal. Acum i-am pus iar perfuzie să îl vitaminizez, cu glucoză și vitamina B.

Nu vreau să-l mai văd leșinat niciodată! (…) Acum o înțeleg pe mama când era distrusă atunci când eram bolnavă. E un sentiment groaznic, te simți inutil. Nu știi ce să mai faci”, a mai povestit vedeta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel