Cristiano Ronaldo, încă o lovitură dură! Ce i-au făcut fanii lui Manchester United: Viva Garnacho!

Autorul articolului: Andrei Itu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Suporterii lui Manchester United au trecut peste despărțirea de Cristiano Ronaldo, după ce starul portughez în vârstă de 37 de ani și-a reziliat contractul, în urma unui conflict cu antrenorul Erik Ten Hag.

Cristiano Ronaldo este foarte aproape să semneze un contract cu echipa saudită Al-Nassr, în condițiile în care n-a primit nicio ofertă atractivă din Europa.

Între timp, Manchester United a reușit a doua victorie la rând, 3-0 cu Nottingham Forest, în etapa a 17-a din Premier League.

Peste 73.000 de fani au asistat la meciul de pe Old Trafford, acolo unde suporterii lui Manchester United se pare că au uitat de Cristiano Ronaldo, chiar dacă este unul dintre jucătorii emblematici din istoria clubului.

La partida cu Nottingham Forest, suporterii au modificat cântecul despre Cristiano Ronaldo, cu scopul de a evidenția faptul că au un nou idol: argentinianul Alejandro Garnacho (18 ani).

În loc de “Viva Ronaldo”, pe Old Trafford s-a cântat “Viva Garnacho“.

Alejandro Garnacho are 3 goluri și 3 pase decisive în acest sezon pentru Manchester United.

Amintim faptul că Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United în august 2021, după perioada de glorie august 2003 – iulie 2009, în care a câștigat zece trofee (inclusiv UEFA Champions League).

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel