Cristi Minculescu, de nerecunoscut. Schimbare totală de look: „Am luat cu asalt și TikTok-ul”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cristi Minculescu, foto arhiva personală
Cristi Minculescu, foto arhiva personală

Cristi Minculescu, în vârstă de 63 de ani, a renunțat la plete și și-a schimbat complet look-ul.

Liderul trupei “Iris”, Cristi Minculescu, a afișat o formă de invidiat la cel mai recent concert susținut în București. Cu un tonus proaspăt și o nouă tunsoare, rockstarul este de nerecunoscut.


La 63 de ani, artistul a devenit extrem de activ și pe TikTok, unde își distrează fanii cu video-uri amuzante.  


“Am avut săptămâni cu show-uri de luni până duminică, fără pauză, dar nu ne plângem. Nu există loc în care să ne simțim mai bine decât pe scenă. A fost o vară plină, iar acum urmează perioada sărbătorilor de iarnă care este la fel. Poate, după Revelion, să reușim să ne odihnim puțin. Mă simt foarte bine, într-adevăr, din toate punctele de vedere. Sunt plin de vitalitate și binedispus, mai ales că am și un nou look. Am luat cu asalt și tik-tok-ul. Trebuie să mă urmăriți”, spune, amuzat, Cristi Minculescu.

@cristi.minculescu #cristiminculescu #foryou #fy #fyp #iris #fypシ゚viral #5pasidebine ♬ original sound - CristiMinculescu

 

Cristi Minculescu suferă de o boală genetică de ficat


Celebrul artist Cristi Minculescu suferă de o boală genetică de ficat, polichistică hepato-renală. Artistul a dezvăluit că această afecțiune este progresivă de la naștere, iar chisturile cresc în interior pe parcurs ce înaintează în vârstă. 

Recent, Cristi Minculescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre boala cumplită pe care el și sora lui au “moștenit-o ” de la tatăl lor. Din nefericire, această boală i-a adus sfârșitul părintelui său, la doar 54 ani. Artistul a povestit cum a devenit mai apropiat de sora lui după ce au fost diagnosticați cu afecțiunea polichistică hepatoacută.

Cristi Minculescu, despre afecțiunea care i-a distrus familia: “Este o boală ereditară pe care o am atât eu, cât și sora mea”

„Am fost foarte apropiat de părinții mei, așa cum sunt acum de sora mea. Au fost foarte înțelegători și moderni. Faptul că erau mari iubitori de muzică mi-a făcut mult mai ușoară alegerea de a merge pe acest drum artistic. Cu siguranță am învățat foarte multe de la ei, despre viață, despre muzică. Singurul regret este că nu am avut mai mult timp la dispoziție, împreună. Cred că sentimentele mele pentru ei sunt transpuse cel mai exact în piesa noastră, “Amintiri”, care este de o mare sensibilitate și care ajunge la inimile tuturor celor care nu-și mai au părinții aproape.(...)  Întotdeauna ne-am înțeles foarte bine. Am simțit mereu nevoia sa o protejez, mai ales ca și ea a avut neșansa de a avea aceeași boală ca tatăl meu și ca mine. Suntem foarte apropiați. Vine la concertele mele. A fost și este in continuare o prezență foarte discretă””, a declarat Cristi Minculescu pentru fanatik.ro


Cristian Alexandru Minculescu s-a născut pe 9 ianuarie 1959, Pitești. Este cunoscut în special pentru activitatea sa de peste 40 de ani ca vocalist al trupei Iris. După ce, în 2017, formula clasică Iris s-a rupt în două aripi, continuă să cânte cu Iris—Cristi Minculescu & Valter & Boro. A mai făcut parte din formațiile: Harap-Alb (trupa sa de debut), Voltaj (formație pe care a înființat-o în septembrie 1982, împreună cu Adrian Ilie), Trupa Totuși (de la 1 ianuarie 1984 până la 3 februarie 1985) și Lotus (înființată la Regensburg, în Germania, cu muzicieni de alte naționalități).

Vocea sa confundabilă cu formatia Iris, un vocalist care a strălucit pe scena rock-ului românesc, cu un numǎr impresionant de concerte în palmares, compozițiile și maniera proprie de interpretare, dar și activitatea de peste patru decenii, l-au făcut unul dintre principalii candidați la titlul de „legendă” a rock-ului românesc.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel