Crimă în Sectorul 6 al Capitalei. O ucraineancă și-a ucis soțul cu un cuțit de bucătărie

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O ucraineancă și-a ucis soțul cu un cuțit de bucătărie, într-un apartament din București.

O ucraineancă în vârstă de 68 de ani şi-a înjunghiat mortal soţul cu un cuţit de bucătărie în urma unui conflict spontan într-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei, transmite Agerpres. Femeia a fost reţinută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

"La data de 10.03.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unei inculpate (cetăţean ucrainean în vârstă de 68 de ani) cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. În data de 9.03.2024, în jurul orei 22,10, aflându-se în locuinţa comună situată într-un bloc din Sectorul 6, Bucureşti, în urma unui conflict spontan, inculpata s-a înarmat cu un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat în piept pe soţul său (cetăţean ucrainean în vârstă de 71 de ani), provocându-i astfel o plagă ce a cauzat decesul victimei la scurt timp", transmite Parchetul.

Cine a sunat la 112

Cea care a sunat la 112 a fost chiar femeia din Ucraina. Ulterior, procurorul şi poliţiştii s-au deplasat la imobil şi au efectuat cercetarea locului faptei.

Oamenii legii au constat că bărbatul a fost înjunghiat cu un cuțit. Cadavrul acestuia a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti, în vederea efectuării autopsiei medico-legale, iar ucraineanca a fost reţinută pentru 24 de ore. Ea va fi dusă în faţa unui judecător de la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel