Crima de la Sibiu. Al doilea suspect în dosarul Kreiner, extrădat din Irlanda

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Facebook Adrian Kreiner
Foto: Facebook Adrian Kreiner

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a anunțat că cel de-al doilea suspect în dosarul uciderii lui Adrian Kreiner va fi extrădat din Irlanda.

Va începe extrădarea celui de-al doilea suspect în cazul crimei de la Sibiu, unde afaceristul Adrian Kreiner a fost ucis în propria casă. Anunțul a fost făcut de Alina Gorghiu, ministrul Justiției.

”Vreau să vă dau câteva date despre un dosar important pentru statul român. Este vorba despre dosarul Kreiner, crima odioasă de la Sibiu.

Vineri a avut loc termenul, la instanța din Irlanda, și unul dintre inculpați, unul din fugari, pe numele său Cristian Marian Minae a consimțit la predare. Asta înseamnă că de luni vom începe procedurile de predare.

Poliția Română, ANP, Ministerul Justiției vă asigur că vor fi foarte atente, astfel încât întreaga procedură de predare să se deruleze în bună regulă”, spus Alina Gorghiu, într-un video postat pe Facebook.

Cum a murit Adrian Kreiner



Reamintim că în noiembrie 2023, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria sa vilă din Sibiu. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, iar în momentul atacului în casă se mai aflau iubita şi fiica omului de afaceri.

Cei trei suspecți au reuşit să fugă din ţară. Ulterior, doi dintre ei au fost prinşi în Marea Britanie. Laurenţiu Ghiţă a fost prins în Scoția, iar Marian Cristian Minae în Irlanda de Nord. Cel de-al treilea suspect - Cosmin Costinel Zuleam, ar fi în continuare de negăsit.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel