Crezi că știi să folosești computerul? Cu aceste sfaturi devii cu siguranță expert!

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Cei care știu să folosească deja calculatorul pot învăța lucruri noi în fiecare zi.

Utilizarea unui computer a fost întotdeauna un avantaj, însă de acum este o mare necesitate. Totuși, odată ce învățăm să lucrăm pe calculator, există tot felul de modalități prin care ne putem îmbunătăți tehnica pentru a fi tot mai buni.

Cum să redeschizi o filă a browser-ului pe care ați închis-o din greșeală

Se întâmplă mereu... aveți o sută de file deschise și închideți accidental o filă foarte importantă. Chiar dacă putem intra în istoric și o putem restaura de acolo, cel mai rapid este să apeși câteva taste pentru a face automat acest lucru. Pentru Windows, apăsați Ctrl+Shift+T.

Cum să renunțăm la un email deja trimis

Ați trimis vreodată un email tuturor contactelor când acel mesaj trebuia să ajungă doar la o singură persoană? Ei bine, Gmail are capacitatea de a „nega” trimiterea unui email dacă activați înainte funcția oferită de serviciul de corespondență online al Google.

Citește și: Cât valorează acum 1.000 de dolari investiți în acțiuni Tesla în urmă cu 1, 5 sau 10 ani

Acest lucru vă va ajuta într-o multitudine de cazuri, nu doar când trimiteți accidental un mesaj intim altei persoane. Astfel, puteți beneficia de funcția de a revoca mesajul deja trimis și dacă ați observat că ați greșit un cuvânt, ați adăugat pe cine nu trebuie la corespondenți, ați uitat să completați subiectul sau chiar dacă ați uitat să urcați atașamentele.

Asigurați-vă că setarea va fi totuși la mai mult de cinci secunde. Dacă suntem sinceri, în cinci secunde nici nu-ți dai seama că ai greșit, darămite să mai dai click pe butonul de revocare. Din fericire, Gmail permite să întârzii trimiterea unui email cu până la 30 de secunde.

Cum să conectezi un cablu USB din prima

Chiar dacă conectarea USB-urilor clasice sună ca o joacă pentru copii mici, mulți nu reușim să o facem din prima de parcă ar avea trei căi de intrare, nu doar două! Știți care este secretul? Utilizați simbolul USB de pe cabluri (da, toate le au!) pentru a vă ghida și a reuși din prima. Dacă îl conectați orizontal, simbolul trebuie să fie în sus. Dacă îl conectați vertical, atunci simbolul trebuie să fie spre dumneavoastră.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel