Cream se topește din nou după o fostă iubire. Unde s-a mutat artista? /video

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Xtra Night Show
Sursa: captură Youtube Xtra Night Show

Claudia Pavel s-a întors la o fostă iubire după mulți ani de la despărțire. Artista s-a împăcat cu nimeni altul decât tatăl fiului ei și a decis să se "extindă" în Miami, după cum a declarat la Xtra Night Show.

Întrebată de Capatos dacă s-a mutat definitiv, artista a răspuns că "Nu-mi place cuvântul mutat, îmi place cuvântul extins. M-am extins".

"Dubai mi-a plăcut mereu ca vacanță, dar mă rog: niciodată să nu zici niciodată. M-am extins, pentru că de ce nu? Am mers în Miami", a mai declarat aceasta.

"În primul și în primul rând, el (n.r., băiețelul meu) și-a dorit să fie aproape și fizic de tatăl lui și sunt tare fericită că are o viață normală alături de cei doi părinți ai lui. Mulțumesc lui Dumnezeu", a mai spus Claudia.

"Eu nu vorbesc foarte mult despre viața intimă a copilului meu, dar pot să vă spun că toată lumea este fericită. Tatăl este fericit pentru că și el și-a dorit întotdeauna să fie alături de copilul lui, ca orice om normal pe pământul ăsta, și e un miracol. Are 11 ani (n.r., băiețelul). Important este că Noah este fericit, toată lumea e fericită", a mai adăugat aceasta.

"Am încetat de mult să îmi fac planuri pentru că nu pot decât să am vise, să am dorințe, să muncesc în fiecare zi în spre a le împlini. Și dacă Dumnezeu consideră că ele sunt potrivite, le va împlini", a mai spus Claudia.

"Din fericire, miracolul social media este acela că poți să-ți faci meseria oriunde în lumea asta și să fii prezent în continuare", a conchis aceasta.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel