Covidul decimează echipele din Premier League

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

În timp ce varianta Omicron se răspândeşte în Regatul Unit, generând noi restricţii, focarul epidemic îngrijorează din ce în ce mai mult fotbalul englez.

Manchester United amână meciul

Confruntați cu un focar de Covid-19, ”Diavolii roșii” au anunţat nu va disputa meciul împotriva formaţiei Brentford, programat marţi seara în campionatul de fotbal al Angliei. În cursul aceleiaşi zile, United şi-a închis pentru 24 de ore centrul de antrenament de la Carrington, după ce mai mulţi jucători şi angajaţi au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

Cazuri pe bandă rulantă

UEFA a anulat întâlnirea dintre echipele Tottenham şi Rennes, din cadrul competiţiei Europa Conference League, prevăzută joia trecută la Londra, după ce clubul englez a anunţat că a înregistrat mai multe cazuri de Covid-19.

Tottenham nu a disputat nici meciul de campionat cu Brighton, programat duminică, iar antrenorul lui Spurs, italianul Antonio Conte, a recunoscut că jucătorii săi şi el însuşi au fost "speriaţi".

Săptămâna trecută, Leicester City s-a deplasat în Italia, pentru meciul cu SSC Napoli din Europa League, fără şapte jucători, infectaţi cu coronavirus sau care prezentau simptome ale bolii, însă acest lucru nu a împiedicat "vulpile" să o învingă duminică pe Newcastle cu 4-0 în campionat.

Aston Villa a confirmat luni că se confruntă cu mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 în echipa sa, fără ca asta să antreneze însă o amânare a meciului prevăzut marţi împotriva formaţiei Norwich, în etapa a 17-a.

Premier League le-a cerut săptămâna aceasta cluburilor să-şi întărească protocoalele anti-Covid, în timp ce guvernul britanic a hotărât că orice spectator care doreşte să meargă pe stadion trebuie să prezinte un program complet de vaccinare sau un test negativ efectuat recent.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel