Cover-ul Valerie al lui Amy Winehouse este "un dar de la Dumnezeu"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Regretata Amy Winehouse
Regretata Amy Winehouse

Familia Zuton spune că acest cover al piesei "Valerie" a lui Amy Winehouse a fost "un dar de la Dumnezeu".

'Valerie' a apărut pe cel de-al doilea album al trupei indie rock engleze, 'Tired of Hanging Around', în 2006, dar a cunoscut un succes mondial când a fost preluată de Mark Ronson, cu vocea lui Winehouse, în 2007.

Și, solistul Dave McCabe a declarat că este recunoscător că piesa a menținut formația sa relevantă în timp ce se afla în pauză.

El a declarat pentru Radio X: "După cum văd eu lucrurile, a fost ca un dar de la Dumnezeu și am fost acolo pentru a-l primi.

"Trupa a fost acolo pentru a o primi... și unii oameni se întreabă: "Ai fost [supărat] când ți-a luat cântecul?". Iar el a spus:

'Ei bine, nu chiar, pentru că ea doar a imortalizat totul'. Înțelegeți ce vreau să spun? Pentru că oricum era un cântec important, dar asta l-a dus la un alt nivel. Cred că este în Top 10 al cântecelor de karaoke. Am trecut pe lângă baruri și auzeai oamenii cântând-o și era ca și cum am fi scris-o în acea cămăruță din oraș și iat-o acum. Nu am niciun sentiment rău în legătură cu ea. Am avut pentru o vreme, pentru că oamenii te întrebau tot timpul de bani. [...] Asta aș întreba și eu dacă aș fi în locul celuilalt, așa că, da, mi-a ușurat viața și nu, nu mă doare capul. La momentul respectiv, m-a dat peste cap pentru că am făcut un al treilea album destul de slab după el și nimeni nu mă întreba despre cântecele de pe el, înțelegi ce vreau să spun? Este doar unul dintre acele cântece, totuși. Este o entitate proprie. Este în eter"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel