Costul infidelității - Suma pe care o plătește Ben Affleck în cazul în care o înșală pe Jennifer Lopez

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Costul infidelității - Suma pe care o plătește Ben Affleck în cazul în care o înșală pe Jennifer Lopez
Costul infidelității - Suma pe care o plătește Ben Affleck în cazul în care o înșală pe Jennifer Lopez

Soții Affleck au încheiat un acord prenupțial care abordează aspecte intime ale vieții lor, inclusiv o clauză specială referitoare la potențialele infidelități ale ambilor parteneri.

Conform informațiilor furnizate de surse credibile din industria de la Hollywood, Ben și Jen au fost de acord să includă o clauză anti-înșelare în contractul lor prenupțial, înainte de căsătorie. Este demn de menționat că Jennifer Lopez a suferit anterior în urma unei experiențe similare acum 20 de ani, când fostul său logodnic, faimosul Ben Affleck, a fost implicat într-un incident cu stripperițe, cu doar câteva zile înainte de nunta lor planificată.

Care sunt eventualele consecințe financiare pentru Affleck în cazul în care încalcă termenii căsătoriei lor?

Nu este de mirare că Jennifer Lopez a luat măsuri pentru a se asigura că soțul ei, care este considerat atrăgător, nu se va plictisi de ea și nu va căuta fericirea în brațele altei femei, pe durata relației lor.

Pentru a preveni astfel de situații neplăcute, Jennifer s-a adresat lui Ben și i-a propus să semneze o clauză anti-infidelitate foarte strictă. Prin acest contract riguros, ambii soți sunt responsabili financiar în cazul în care înșeală. Conform înțelegerii lor, cel care încalcă încrederea celuilalt trebuie să plătească o sumă considerabilă de cel puțin 5 milioane de dolari partenerului trădat.

Este evident cu ochiul liber că Jennifer este îndrăgostită profund de actor, în timp ce Affleck pare adesea să se simtă plictisit, obosit și copleșit de toată nebunia în jurul nunții lor extravagante, cu durata de trei zile și patru rochii de mireasă. Nu trebuie să uităm să menționăm nici luna lor de miere dublă, petrecută în Europa, unde au fost urmăriți de toți paparazzi posibili și imposibili, care nu i-au scăpat din ochi nicio clipă pe cei doi proaspăt căsătoriți.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience