Costin Craioveanu, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi bătut-o pe soția lui: ,,Cum să bat o femeie...?"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, foto Facebook
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, foto Facebook

Costin Craioveanu neagă acuzațiile potrivit cărora și-ar fi agresat fizic soția. Ce spune pictorul despre zvonurile apărute?

În ultimul perioadă s-a zvonit că Costin Craioveanu ar fi bătut-o pe soția sa, Mihaela Cernea. Pictorul neagă acuzațiile care i-au fost aduse și spune că nu ar putea niciodată să dea într-o femeie, mai ales în soția lui. 

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au împreună doi copii, iar femeia a obținut un ordin de restricție, potrivit spynews.ro. Pictorul neagă vehement toate acuzațiile care i-au fost aduse. 


,,Deviza mea în viață este arta și familia, niciodată fake news-ul. Doamne ferește, cum să bat o femeie care este soția mea, a spus pictorul Costin Craioveanu într-o postare pe rețelele de socializare. 

Incidentul nefericit ar fi avut loc chiar la începutul acestui an, iar Costin Craiovean ar fi bătut-o fără milă pe soția lui. Potrivit sursei citate anterior, pe 20 ianuarie a fost emis un ordin de restricție. Artistului i-a fost interzis să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soția lui.

Pictorul Costin Craioveanu  s-ar fi urcat băut la volan, după ce ar fi cauzat un accident pe o stradă din Cotroceni, potrivit Antena 3.

„Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, au declarat  oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei pentru Gândul.

Costin Craioveanu ar fi distrus două autoturisme în Cotroceni

Potrivit Antena 3, „Pictorul vedetelor”  ar fi avariat două autoturisme staționate, pe o stradă din Cotroceni, unde acesta locuiește împreună cu soția sa.. Vecinii ar fi sunat la 112, iar la venirea poliției, artistul ar fi explicat că accidentul s-ar fi produs din cauza cauciucurilor de vară pe care le are montate pe mașină și că autoturismul său ar fi alunecat în cele două mașini avariate. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel