Cosmin Stan, nostalgic la Crăciunul de altă dată: „Trebuia să las carnetul de note în sufragerie că să-l găsească Moșul”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Cosmin Stan, arhivă personală
Cosmin Stan, arhivă personală

Cosmin Stan și-a amintit cum arăta perioada Crăciunului în copilărie.

Cosmin Stan, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la Pro TV, a dezvăluit ce i-a cerut Moșului anul acesta. Știristul nu vrea prea multe, ci are  doar o singură dorință, aceea de a călători cât mai mult prin lume. 

„Cadoul ideal pentru mine ar fi întotdeauna un bilet de avion către o destinație în care n-am fost până acum. Acum, dacă ar fi să mă gândesc la ce visez eu să-mi aducă moșul într-o bună zi, nu neapărat anul acesta, atunci mi-aș dori niște bilete de avion cu care să fac înconjurul lumii. Atenție! Nu vreau o călătorie în jurul lumii cu multe opriri pe traseu și cu petrecut timpul în diverse destinații, ci îmi doresc doar să zbor în jurul lumii, lucru perfect realizabil în câteva zile cu câteva zboruri. Atât!”, a dezvăluit Cosmin Stan, în exclusivitate pentru Spectacola

Prezentatorul a început goana după cadouri

Nici cadourile pentru cei dragi nu sunt neglijate. Cosmin Stan a început deja „goana” după cumpărături, iar micuții și-au expus toate dorințele. 

„Oooo, da! Am început! S-au scris scrisori, s-au expediat, s-a început căutarea! Mark a ajuns la vârsta la care își dorește tot felul de adidași speciali la care visează adolescenții și, pentru că iubește fotbalul, își dorește și tricouri ale fotbaliștilor lui preferați. Maia pe lângă cadourile inspirate de la fratele ei, gen încălțăminte/haine, mai vrea încă și jucării, așa că și-a trecut în scrisoare și niște plușuri și skateboard-uri miniaturale.”, a mai spus el.

Cum arăta Crăciunul de altă dată

„Îmi amintesc că venirea Moșului era mereu condiționată de note bune la școală așa că de fiecare dată, în noaptea de Crăciun, înainte de a merge la culcare trebuia să las carnetul de note în sufragerie că să-l găsească Moșul acolo și să verifice notele. Deși credeam în Moș Crăciun, eram ferm convins că el aduce cadourile mai repede și le ascunde prin casă până la Crăciun când le pune sub brad așa ca în fiecare an, cu vreo doua săptămâni înainte de Crăciun eu răscoleam prin toată casa pentru a găsi cadourile. Și de cele mai multe ori le și găseam, dar nu spuneam nimănui. Pur și simplu răsuflam ușurat că vine Moșul. Asta era frica mea cea mai mare să nu vină.”, a mai dezvăluit acesta, pentru sursa citată. 

Mai mult, Cosmin Stan nu a uitat să amintească nici de momentul tăierii porcului, care era moment de reunire pentru întreaga familiei. 

„Întotdeauna se tăia porc de Crăciun la mine acasă, iar acest eveniment era unul extrem de important, evident, și de fiecare dată era un prilej de petrecere înainte de sărbătoarea propriu-zisă de Crăciun. Țin minte că se adunau foarte multe rude la noi în ziua tăierii porcului și nu pleca nimeni acasă până ce nu se termina toată treaba: pârlit, tranșat, tocat, făcut cârnați, tot. Apoi, în fiecare an mergeam cu colindul. În fiecare an, de Crăciun aveam salată boeuf pe masă și, la fel, în fiecare an aveam un suc acidulat (pe vremea comunismului, era practic singurul prilej când beam acest suc, tocmai de aceea și acum eu asociez această băutură cu Crăciunul și Revelionul, întotdeauna). La fel, la fiecare Crăciun aveam musafiri. Acum, din toate acestea am dus mai departe doar tradiția salatei boeuf, cred. Dar și casa plină, pentru că deseori avem musafiri de sărbători.”, a mai spus Cosmin Stan.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel