Corey Taylor aduce Slipknot și Stone Sour la Arenele Romane!

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Rockerul emblematic Corey Taylor, cunoscut ca solist al trupelor Slipknot și Stone Sour, va electriza fanii români cu un concert exploziv pe 31 mai la Arenele Romane din București. Spectacolul va avea loc în aer liber, oferind o experiență memorabilă sub cerul înstelat al Capitalei.

Pregătiți-vă pentru o seară plină de surprize și hituri memorabile, cu Corey Taylor interpretând atât piese iconice ale Slipknot, cât și melodii apreciate de la Stone Sour. Fanii vor avea ocazia să se bucure de energia debordantă a artistului și de show-ul său electrizant, alături de trupa sa. Un element special al concertului va fi prezența lui Christian Martucci, chitaristul Stone Sour, care completează formula magică a trupei lui Corey Taylor.

Seara va fi completată de prestațiile trupelor daneze Siamese și germane Chakora, care vor deschide concertul și vor pregăti publicul pentru o experiență muzicală de neuitat.

Corey Taylor nu are nevoie de nicio prezentare. Este un artist consacrat, considerat unul dintre titanii scenei metal actuale. Cu vocea sa unică și cu muzica sa energică și versatilă, a cucerit fani din întreaga lume..

Pe lângă succesul uriaș cu Slipknot și Stone Sour, Corey Taylor a explorat și proiecte solo, lansând două albume de studio apreciate, CMFT (2020) și CMF2 (2023).

Influențele sale muzicale sunt diverse, de la Faith No More și Pearl Jam la artiști mai moderni. Fiecare spectacol al lui Corey Taylor este o experiență unică, o explozie de energie și emoții care va rămâne întipărită în memoria fanilor.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel