Copiii lui Britney Spears vor să se mute în Hawaii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Copiii lui Britney Spears vor să se mute în Hawaii
Copiii lui Britney Spears vor să se mute în Hawaii

Cei doi fii ai lui Britney Spears nu mai vor să aibă nimic de-a face cu Los Angeles și plănuiesc să se mute în statul Aloha pentru o viață mai retrasă, departe de atenția care se învârte în jurul mamei lor... potrivit unor surse care au cunoștință directă.

Sursele TMZ spun că Kevin Federline, fostul soț al lui Britney, l-a pus pe avocatul său, Mark Vincent Kaplan, să-i trimită o scrisoare avocatului lui Britney, Mathew Rosengart, întrebând-o dacă ar fi dispusă să-i lase pe Jayden James și Sean Preston să se mute cu normă întreagă în Hawaii cu tatăl și mama lor vitregă, Victoria Prince.

Sursele mai spun că vor un răspuns din partea lui Britney până la sfârșitul săptămânii. Dacă Britney se opune, Kaplan va merge în instanță și va cere permisiunea judecătorului... și având în vedere că Britney nu și-a văzut copiii de mai bine de un an, iar copiii vor să părăsească orașul, este posibil ca judecătorul să permită mutarea.

Ni s-a spus că este puțin probabil ca acest caz să ajungă în instanță, iar Britney va accepta mutarea.

Jayden, în vârstă de 16 ani, va continua să urmeze cursuri de la distanță, iar Sean Preston, în vârstă de 17 ani, va fi absolvit liceul până când se vor muta, deși planurile sale nu sunt clare.

Copiii au fost cu Kevin și Victoria 100% pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât mutarea nu ar fi deranjantă.

După cum am relatat, Jayden și Sean nu au fost la nunta lui Britney anul trecut ... iar câteva luni mai târziu, ea a abordat dificultățile din relația ei cu copiii, batjocorind dorința lui Jayden de a se face bine.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel