Continuarea unei serii celebre de jocuri, anunțată oficial

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

După o serie de teasere misterioase, următorul joc a fost anunțat oficial, iar titlul său este exact așa cum ne așteptam - Call of Duty: Black Ops 6. Blogul oficial Call of Duty a dezvăluit titlul următorului joc din serie, confirmând teoriile anterioare bazate pe teasere live-action criptice.

Nu au fost dezvăluite încă prea multe detalii, însă vom afla mai multe pe 9 iunie, în cadrul unei prezentări mondiale. Videoclipul anterior care prezenta persoane care escaladează Muntele Rushmore pentru a amplasa bannere cu mesajul „the truth lies” a fost prezentat pe blog sub titlul „wake up (Rushmore)”, potrivit NME.

Videoclipul este disponibil pe YouTube și, la momentul redactării, are peste 2,65 milioane de vizualizări. Un comentariu menționează: „Un joc Black Ops din anii '90 plasat în timpul Războiului din Golf. Sună interesant”. Teorii anterioare sugerau că jocul ar urma să se desfășoare în perioada Războiului din Golf, însă detaliile sunt încă necunoscute.

Youtube video image

Recent, fanii au fost nemulțumiți de Modern Warfare 3 pentru includerea unei scene cu King Kong, care costa 70 de lire sterline pentru deblocarea completă.

Microsoft a promis că va păstra Call of Duty pe mai multe platforme, iar posesorii de Xbox vor fi bucuroși să afle că Black Ops 6 va fi disponibil și pe Game Pass fără costuri suplimentare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel