Continuarea filmului de succes "The Devil Wears Prada" este în pregătire la Disney

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Disney a anunțat că lucrează la o continuare a comediei de succes din 2006, "The Devil Wears Prada", iar distribuția și echipa principală sunt așteptate să revină, inclusiv regizorul David Frankel.

Aline Brosh McKenna, care a adaptat filmul original din romanul scris de Lauren Weisberger, se află în discuții pentru a scrie scenariul continuării. Povestea va urmări evoluția Mirandei Priestly, redactorul șef cu atitudinea aspră, interpretată de Meryl Streep, în contextul declinului publicațiilor tradiționale de print în era digitală, scrie The Guardian.

Noua ei adversară principală va fi fosta asistentă, Emily Charlton (interpretată de Emily Blunt în filmul original), care acum este un executiv de succes într-un consorțiu de lux și care ia decizii legate de plasarea contractelor publicitare lucrative.

Weisberger a lucrat ca asistentă a redactorului șef al revistei American Vogue, Anna Wintour, înainte de a se dedica ficțiunii; se presupune că Priestly a fost inspirată de fostul său șef. Filmul original i-a adus lui Streep un Glob de Aur și o nominalizare la Oscar, generând încasări de 327 milioane de dolari la nivel mondial, având un buget de 41 milioane de dolari.

Personajul principal nominal din primul film, Andy Sachs (interpretat de Anne Hathaway), este deocamdată absent din descrierea noii povești. Toți cei trei actori principali s-au reunit frecvent, cel mai recent la premiile SAG din februarie. Anul acesta, Blunt și Hathaway și-au revizuit experiențele de la filmări în cadrul seriei Variety's Actors on Actors.

Tucci și Streep în filmul original
Fotografie din filmul original cu Tucci și Streep. Fotograf: Moviestore Collection Ltd/Alamy
„Am avut o bucurie imensă la filmările acelui film,” a spus Blunt în conversația cu Hathaway. „Niciunul dintre noi nu știa că va deveni ceea ce a devenit. Mi se citează replici din film în fiecare săptămână. Va fi filmul care mi-a schimbat viața.”

Alți membri ai distribuției, în special Stanley Tucci, care a jucat rolul adjunctului răbdător al lui Priestly, au contribuit, de asemenea, la menținerea discuțiilor despre film. O reevaluare semnificativă a subplotului romantic al filmului a avut loc, mulți spectatori considerând că iubitul lui Andy, Nate, a fost "adevăratul ticălos" al poveștii pentru eforturile sale de a-și convinge iubita să-și ia cariera mai puțin în serios.

Blunt va putea fi văzută în curând în "Jungle Cruise 2", după rolul principal din "The Fall Guy" și nominalizarea la Oscar pentru "Oppenheimer". Romantismul cu diferență de vârstă "The Idea of You" a revitalizat cariera lui Hathaway luna trecută; Streep câștigă noi aprecieri pentru rolul din seria de comedie "Only Murders in the Building".

O versiune muzicală a filmului original, cu o coloană sonoră originală compusă de Elton John, va avea premiera în West End în octombrie, cu Vanessa Williams în rolul lui Priestly.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel