Ilinca Bendeac, copilul minune al baletului românesc

Ema Apostu |
Data publicării:
| Categorie: Social
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

Constănţeanca Ilinca Bendeac are 7 ani şi a reuşit prin talent şi multă muncă să se remarce în lumea baletului clasic, fiind premiată şi apreciată la cele mai prestigioase competiţii.

Recent, a obţinut şi 1M de views pe Tik-Tok în doar 9 zile. Comentariile şi aprecierile din toată lumea au apărut imediat, iar iubitorii de balet au fost fascinaţi de performanţa ei. A început să studieze baletul clasic la vârsta de 4 ani, după ce s-a înscris iniţial la cursul de teatru din cadrul Alice Safta Art Studio.

Emona Bendeac (mama Ilincăi) i-a sugerat profesoarei de balet dacă o poate evalua şi pentru cursul de balet clasic. De atunci, viaţa Ilincăi s-a schimbat. Cu paşi micuţi, dar siguri, a început studiul şi antrenamentele ei au crescut progresiv.

Studiul individual a ajutat-o să se perfecţioneze, iar la vârsta la 6 ani, a urcat pentru prima dată pe scenă. În decurs de un an, a obţinut numeroase premii, burse, recunoaştere, aprecieri şi multă susţinere din partea tuturor.

În prezent, se antrenează aproape zilnic alături de Alice Safta (prof., coregraf), dar urmează şi cursuri de gimnastică şi pregătire fizică (Ştefan Hustea/Francesca Coteanu) tot în cadrul Alice Safta Art Studio şi contemporan (Alice Safta). Părinţii săi o susţin şi îi sunt alături la fiecare pas.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel