Connect-R: În maxim 2 ani mă retrag/Viața nu e doar turneu, aplauze și bani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Connect-R: În maxim 2 ani mă retrag/Viața nu e doar turneu, aplauze și bani / Facebook
Connect-R: În maxim 2 ani mă retrag/Viața nu e doar turneu, aplauze și bani / Facebook

Connect-R a vorbit despre finalul său de carieră.

"În maxim 2 ani mă retrag ușor, ușor, o să rămân în studio foarte mult și probabil că o să mai fac niște concerte mari, probabil vreo 4-5 în niște săli mai mari din București și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, să văd lumea, vreau să scriu.

Pe 25 mai lansez prima carte, scriu de anul trecut la ea, vreau să fac lucruri mișto. Nu mai pot să stau în scaunul de la mașină kilometri întregi. Anul trecut șoferul meu a mers cu perfuzie după el, eu am făcut criză de rinichi, e mult, e foarte mult. În 2 ani, gata!

Anul trecut am numărat în total 145 de concerte, iar acum în momentul acesta am deja 100 de concerte luate, o să ajung până la 200, e enorm, nu mai pot și nu mai am starea necesară s-o mai fac, e prea mult.

Oricât de mare este pasiunea, volumul aduce rutină, e inevitabil, viața e mai mult de atât. Vă garantez că mulți colegi din generația mea au milionul pus deoparte de mult timp", a spus Connect-R într-un podcast.

Ștefan Relu Mihalache cunoscut mai bine sub numele de scenă Connect-R, este un rapper, cântăreț, producător și actor ocazional, cunoscut mai ales pentru asocierea sa cu grupul hip-hop românesc R.A.C.L.A. la începutul carierei sale și pentru cariera solo de succes care a urmat părăsirii grupului. A fost remarcat ca având o voce de bariton și un stil muzical eclectic.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel