Confruntarea ”fiarelor” din Downing Street 10

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Nova, câinele familiei premierului britanic Rishi Sunak, a avut câteva "schimburi de replici aprinse" cu Larry, celebrul motan de pe Downing Street, a dezvăluit soția politicianului - Larry fiind cel care a ieșit învingător.

Akshata Murty, într-un interviu acordat programului FYI de la Sky Kids, a descris cum se simte ea și familia ei în legătură cu traiul pe Downing Street.

"Mă simt norocoasă, atât de recunoscătoare și atât de onorată să locuiesc aici", a spus soția premierului.

Dar ea a spus că Nova, labradorul familiei, a avut "sentimente mixte" și nu s-a înțeles întotdeauna cu Larry, pisica.

2. -imagine fara descriere- (nova-rishi-sunak_71649400.jpg)

Murty a spus: "Nova are sentimente mixte [...] pentru că uneori nu se înțelege cu Larry, pisica, și au avut câteva schimburi aprinse ”de replici”, iar Larry a ieșit învingător."

Nova a locuit cu familia când Sunak era cancelar. Se pare că fiicele lui Sunak, Krishna și Anoushka, și-ar fi implorat părinții să le ia un câine după ce au cunoscut-o pe Dilyn, un Jack Russell care a fost salvat de Boris și Carrie Johnson.

3. -imagine fara descriere- (motanul-larry_2__63209800.jpg)

Larry este șeful de la  adresa Downing Street nr. 10 din 2011. Se crede că are aproximativ 16 ani și este îngrijit de personalul administrației premierului.

A fost salvat de la adăpostul de câini și pisici Battersea Dogs and Cats homes, unde a fost onorat cu o placă albastră. Centrul de salvare a declarat că popularitatea sa a dus la o creștere de 15% a numărului de persoane care adoptă pisici.

4. -imagine fara descriere- (motanul-larry_3__72709200.jpg)

Cu toate acestea, îndemânarea sa a fost pusă la îndoială, sursele descriindu-l ca având "o lipsă evidentă de instinct de ucigaș".

Pe site-ul administrației britanice se spune că motanul a avut un "impact semnificativ" și că primește zilnic cadouri și tratamente de la fani.

5. -imagine fara descriere- (motanul-larry_4__71543000.jpg)

"Larry își petrece zilele întâmpinând oaspeții în casă, inspectând sistemele de securitate și testând mobila antică pentru calitatea somnului", se arată pe site. "Printre responsabilitățile sale zilnice se numără și contemplarea unei soluții pentru ocuparea casei de către șoareci. Larry spune că aceasta este încă "în faza de planificare tactică"."

6. -imagine fara descriere- (motanul-larry_5__65405000.jpg)

Murty a declarat pentru Sky Kids că îi  place să locuiască în Downing Street și pentru că este un loc cu o mare încărcătură istorică.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel