Confesiuni sincere: Alexia Eram și Mario Fresh au fost la detectorul de minciuni

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Confesiuni sincere: Alexia Eram și Mario Fresh dezvăluie totul la detectorul de minciuni
Confesiuni sincere: Alexia Eram și Mario Fresh dezvăluie totul la detectorul de minciuni

De șapte ani, Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o relație solidă, reprezentând unul dintre cele mai stabilite cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Chiar dacă au început să-și construiască povestea de dragoste de la o vârstă fragedă, au reușit să navigheze cu succes prin toate provocările și momentele dificile, dovedind că legătura dintre ei este una excepțional de puternică.

Recent, cei doi au acceptat provocarea venită din partea vloggerului Selly și au participat la un test de detector de minciuni, dezvăluind cu sinceritate răspunsurile la întrebările adresate. Atât Alexia Eram, cât și Mario Fresh au alcătuit o listă de curiozități pe care și-au dorit să le clarifice, iar întregul episod a fost filmat de Selly și postat pe canalul său de Youtube. Într-un timp record, videoclipul a reușit să strângă peste 250.000 de vizualizări în doar 24 de ore.

Inițiativa a fost pornită de Alexia Eram, care a început să îi adreseze întrebări lui Mario Fresh, iar surpriza a venit din partea sincerității cu care acesta a răspuns. Artistul a recunoscut deschis că i-a spus partenerei sale că arată bine în anumite haine care nu îi avantajau, că nu îi simpatizează pe toți prietenii ei și chiar că a accesat conținutul telefonului ei fără a-i dezvălui acest lucru.

De asemenea, una dintre curiozitățile Alexiei a fost dacă artistul s-a gândit să o ceară în căsătorie până acum. „Te-ai gândit vreodată să mă ceri în căsătorie?”, a întrebat tânăra. Răspunsul lui Mario nu a întârziat să apară, cântărețul fiind foarte sincer: „Da. M-am gândit cum ar fi să te cer, dar asta nu înseamnă că mi s-a pus pata să mă căsătoresc”. 

Alexia nu s-a oprit aici și l-a întrebat pe iubitul ei dacă o vede în viața lui în următorii 10 ani. „Da, eu așa aș crede. Dacă am stat atâția ani până acum… de ce nu te-aș vedea în continuare?”, a răspuns Mario Fresh. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel