Concertul lui Springsteen la Marsilia, amânat din cauza pierderii vocii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Concertul lui Springsteen la Marsilia, amânat din cauza pierderii vocii
Concertul lui Springsteen la Marsilia, amânat din cauza pierderii vocii

Concertul lui Bruce Springsteen, programat pentru sâmbătă seara la Marsilia, a fost amânat din cauza pierderii vocii rockerului american, a anunțat producătorul spectacolului pe rețeaua de socializare X, conform France Presse. Acesta era singurul concert din Franța din turneul său european.

"Din cauza pierderii vocii şi la recomandarea medicului, Bruce Springsteen nu poate cânta şi nu poate susţine un concert în această seară. Concertul din această seară de la Orange Velodrome din Marsilia a fost din păcate amânat pentru o dată ulterioară", a precizat Gerard Drouot Productions.

Biletele pentru concert vor rămâne valabile pentru o nouă dată, care urmează să fie stabilită. Cei care doresc, își vor putea recupera banii.

Potrivit imaginilor publicate de cotidianul local La Provence, mulți dintre fanii lui Bruce Springsteen erau deja prezenți în jurul sălii de 60.000 de locuri cu câteva ore înainte de spectacolul programat la ora 19:30.

Cântăreţul american, în vârstă de 74 de ani, a anunţat în septembrie 2023 că îşi va amâna pentru 2024 concertele prevăzute în Statele Unite, pentru a se "reface" de un ulcer gastric.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel