Concertul lipsă de pe paginile de social media Coldplay

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Reacțiile puternice de la primul concert Coldplay din București, au dus la absența pozelor de la concertul respectiv pe paginile de Instagram și Facebook ale trupei, sărind de la concertul 134 la 136.

După cum se poate observa pe Instagramul Coldplay, pozele de la un concert sunt lipsă. De la care concert puteau fi oare lipsă? Păi pozele sar de la 134 la 136. Concertul 134 a fost cel de-al doilea concert din Atena iar concertul 136 a fost cel de-al doilea de la București.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

Nici pe pagina de Facebook lucrurile nu stau mai diferit. 

De la 134 la 136. Care putea fi însă concertul care lipsește. Este vorba despre concertul la care a avut loc incidentul cu artistul român Babasha. Acesta s-a urcat pe scenă invitat de trupa Coldplay și a interpretat o piesă cu tente de manele modificată. Reacția publicului a fost intransigentă, începând să îl huiduie pe tânărul artist de 22 de ani. 

Membrii trupei Coldplay s-au declarat extrem de afectați de reacția publicului după incidentul din timpul concertului de pe 12 iunie, când aproximativ o treime din spectatorii de pe Arena Națională l-au huiduit pe artistul român Babasha, invitat pe scenă de britanici. Piesa interpretată de solistul român alături de Chris Martin a semănat cu o manea, ceea ce a stârnit reacții foarte negative din partea publicului. 

„Aseară, la primul concert, Chris și colegii săi au fost șocați. Au auzit imediat fluierăturile violente ale unei părți a publicului contra băiatului invitat de Chris Martin pe scenă, și care a cântat o manea. S-au întrebat ce se întâmplă. Ei au continuat profi concertul, dar au fost afectați. După, au stat ore în șir discutând despre ce e de făcut”, a declarat unul dintre oamenii din organizare, sub condiția anonimatului, pentru Hotnews.

Chris Martin a cerut în concertul numărul 2 publicului să repete huiduielile de miercuri seară, dar mai tare, afirmând că iubeşte fanii, chiar dacă huiduie. ”Aseară am susţinut primul nostru concert în România. M-am simţit şocat, trist şi cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat, nu puteţi schimba asta. Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, asta însemnând că şi pe români. Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteţi cel mai tare public din lume. Aş vrea să invit trei oameni pe scenă. Nu contează de unde sunteţi”, a spus Chris Martin.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel