Concertele Placido Domingo de la Bucureşti şi Cluj-Napoca, reprogramate pentru luna noiembrie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Concertele lui Placido Domingo programate iniţial pentru luna februarie la Bucureşti şi Cluj-Napoca au fost reprogramate pe 4 noiembrie şi, respectiv, 7 noiembrie, informează un comunicat transmis, joi, Agerpres.


"Din păcate, din cauza unei bronşite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să îşi onoreze angajamentele pentru aceste date. Înţelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza şi ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat! Dorim să oferim un concert memorabil la cele mai înalte standarde, dar având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an şi lipsa de disponibilitate a celor două săli, după numeroase discuţii şi încercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate: Bucureşti, Sala Palatului - pe 4 noiembrie şi Cluj, BT Arena pe 7 noiembrie", informează organizatorii.

Biletele vor rămâne valabile. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, se poate solicita rambursarea sumelor achitate accesând iabilet.ro/retur, se arată în comunicat. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel