Concertele lui Taylor Swift au provocat mici cutremure în America

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Taylor Swift
Taylor Swift

Cântăreața pop, Taylor Swift, a cutremurat pământul, la propriu, cu muzica ei.

"Shake it off", spune Taylor Swift într-una dintre melodiile ei. Şi fanii ei s-au conformat literalmente.

În cadrul unor concerte din 22 și 23 iulie în orașul Seattle, Washington, cunoscuta cântăreață și-a bucurat fanii atât de mult cu muzica ei încât aceștia, prin mișcările lor au provocat un cutremur. După aceste spectacole, la care 72.000 de spectatori au dansat şi au cântat, s-a înregistrat o activitate seismică neobişnuită: cutremure cu magnitudinea 2,3, relatează tca/dpa duminică.

Jackie Caplan-Auerbach, profesoară de geologie la Universitatea Western Washington, a observat o activitate seismică anormală în cele două seri.

"Am analizat datele din ambele seri ale concertului şi mi-am dat seama rapid că dispunerea semnalelor era aceeaşi", a declarat ea presei americane, explicând că această activitate seismică a fost într-adevăr consecinţa concertelor lui Taylor Swift. "Dacă le suprapun, sunt aproape identice", a adăugat ea.

Un incident asemănător cu cel provocat de concertul lui Taylor Swift a avut când s-au adunat la un loc, pe stadion, o bună parte a fanilor fotbalului american. În 2011, susţinătorii echipei Seattle Seahawks au reacţionat atât de tare în timpul unui meci încât au provocat o activitate seismică similară. Însă aşa-numiţii "Swifties" au doborât toate recordurile. Tremurul provocat de ei a fost de două ori mai mare, a spus Jackie Caplan-Auerbach.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel