Concertele din acest weekend de pe RADIODCNEWS

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Concertele de weekendul acesta de la RadioDCNews! Promitem că nu le veți regreta!

Avem plăcerea de a vă anunța că în acest weekend, RadioDCNews vă oferă o serie exclusivă de concerte live cu artiști internaționali de top. Pregătiți-vă pentru o experiență muzicală de neuitat!

Vineri 14 Iunie 2024_Pink Floyd - “Delicate Sound Of Thunder” 1988

Pink Floyd este personificarea perfectă a expresiei "muzică creier". Utilizarea căștilor este absolut esențială pentru a primi pe deplin experiența Pink Floyd. Ele aduc unicitatea amplificată de LSD a lui Syd Barrett într-o dimensiune tridimensională, chiar și în timp ce cânți versurile din "Shine On You Crazy Diamond" și "Time". Căștile fac ca furia care alimentează viziunile adesea apocaliptice ale lui Roger Waters să fie percepută cu o claritate cristalină. Ele amplifică profunzimea și grija din spatele solo-urilor de chitară glisată ale lui David Gilmour. Poate cel mai important, permit aprecierea deplină a cât de subestimate au fost clapele cerești ale lui Rick Wright (în special tonurile de deschidere glaciale din "Echoes") în definirea sunetului trupei, în special în perioada post-Syd și înainte ca Waters să devină dictator. 


Sambata 15 Iunie 2024_Queen - “Live At The Wembley Stadium” 1986

Queen a fost una dintre cele mai inovatoare trupe ale anilor '70 și '80. Au combinat rockul dur cu elemente de teatru și au adăugat un strop de operă. De-a lungul carierei lor, au realizat atât de multe încât nu pot fi comparați cu nimeni altcineva. Freddie Mercury avea probabil cea mai pură voce din rock, iar Brian May avea un ton inconfundabil și este unul dintre cei mai creativi chitariști din toate timpurile. Queen nu poate fi încadrată alături de nicio altă trupă; ei reprezintă un gen aparte.


Duminica 16 Iunie 2024_Pearl Jam - “Let’s Play Two Live” (OMS) 2017

Pearl Jam este o trupă americană de rock formată în Seattle, Washington, în 1990. Trupa a devenit cunoscută odată cu lansarea albumului lor de debut, „Ten”, în 1991, care a inclus hituri precum „Alive”, „Even Flow” și „Jeremy”. Acest album a jucat un rol crucial în popularizarea mișcării grunge, care a dominat scena muzicală la începutul anilor '90. Cu un sunet distinctiv, care combină elemente de rock alternativ, hard rock și punk, Pearl Jam a reușit să atragă rapid un public larg.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel