"Complexul" lui Putin este atât de scăpat de sub control încât există riscul real să declanșeze arme nucleare

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
"Complexul" lui Putin este atât de scăpat de sub control încât există riscul real să declanșeze arme nucleare / Facebook
"Complexul" lui Putin este atât de scăpat de sub control încât există riscul real să declanșeze arme nucleare / Facebook

Vladimir Putin are un "complex de martir" care leagă utilizarea armelor nucleare de creștinismul ortodox rus și îl face "mai probabil" să le folosească, potrivit unui grup de reflecție american.

Președintele rus Vladimir Putin are un "complex de martir" atât de scăpat de sub control încât există riscul ca acesta să declanșeze arme nucleare mortale, potrivit unui grup de reflecție american.

Într-un nou raport, Heritage Foundation avertizează că acest complex este adânc înrădăcinat în "istoria culturală rusă" și leagă utilizarea armelor nucleare de creștinismul ortodox rusesc.

Se spune că liderii ruși îmbrățișează acest lucru cu o "retorică isterică" care face ca utilizarea armelor nucleare în Ucraina să fie "mai probabilă".

Legat de acest lucru, continuă raportul, este modul în care Kremlinul "lucrează până la o stare de aproape isterie" cu privire la amenințarea percepută din partea puterilor occidentale.

Propagandiștii ruși au amenințat de mai multe ori că vor distruge Marea Britanie și alte puteri occidentale cu bombe nucleare, de când Putin a trimis pentru prima dată tancuri peste graniță în Ucraina, în februarie anul trecut.

Numai în acest an am văzut cum Vladimir Solovyov, purtător de cuvânt al lui Putin și prezentator al televiziunii ruse de stat, a avertizat: "Londra se va transforma în praf. În praf!"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel