Comedia verii, adusă de Adam Sandler. Unde poate fi văzut filmul

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Adam Sandler / Foto: Netflix
Adam Sandler / Foto: Netflix

Nici măcar nune maia ducem aminte când a fost ultima dată când Adam Sandler a venit cu o comedie foarte bună.

Comediantul american suferă de ani de zile și se pare că nu reușește să se ridice la nivelul propriei sale epoci de aur, când a lansat titluri grozave precum The 50 First Dates, The Water Eight, Don't Mess With The Zohan sau The Switch.

Bine, să nu fim atât de severi cu Sandler, a fost destul de OK în filmul Murder Murder din 2019, în care a fost implicat el și Jennifer Aniston, dar cariera actorului în genul comedie s-a împotmolit atât de mult încât, în mod neobișnuit pentru el, la 56 de ani a încercat chiar și drama în Diamond in the Rough și nu a făcut-o chiar rău, am putea să adăugăm.

Toate acestea sunt de domeniul trecutului, pentru că se pare că favoritul multora a revenit în sfârșit la și ne-a adus pe Netflix cel mai amuzant film al verii de până acum.

Este vorba despre noul film You are so not ivited to my bat mitzvah, care a ajuns pe platformă pe 25 august și despre care se poate spune că este special din mai multe puncte de vedere. Poate cel mai interesant aspect al acestei comedii este faptul că în ea apare întreaga familie Sandler, inclusiv soția lui Adam, Jackie, și cele două fiice ale lor, Sunny și Sadie. O altă noutate importantă a filmului de pe Netflix este că e o lucrare profund religioasă, care se învârte în jurul bat mitzvah-ului personajului principal Stacy Friedman (Sunny Sandler), ceremonie care ar trebui să reprezinte pentru lume faptul că a devenit femeie... . Rareori vedem o comedie pentru tineri adulți dintr-o astfel de perspectivă, asta e sigur.

You are so not ivited to my bat mitzvah nu schimbă lumea în ceea ce privește povestea sa, este un fel de poveste de maturizare pe care am văzut-o de multe ori. Stacy se luptă cu faptul că nu este una dintre fetele cool, iar atunci când un băiat popular apare în scenă, eroina noastră chiar o sacrifică pe cea mai bună prietenă a ei, Lydia (Samanta Lorraine), pentru o scurtă aventură. Asta înseamnă să fii adolescent, lucru pe care această nouă comedie a lui Sandler îl surprinde la fel de bine ca și A Lonely Teenager, cu Hailee Steinfeld, un film apărut cu câțiva ani în urmă. În același timp, You are so not ivited to my bat mitzvah întregește totul prin faptul că membrii distribuției au o chimie incredibil de bună și naturală și în fața camerelor de filmat. Dragul cititor ar putea spune că, desigur, din moment ce sunt rude, dar faptul că sunt legați prin sânge comun nu înseamnă că există o chimie atât de puternică între patru actori diferiți. Pentru asta este nevoie și de talent, iar fiicele lui Adam Sandler se pare că au din belșug.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel