Coldplay a înregistrat o colaborare cu Little Simz

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Coldplay a înregistrat o colaborare cu Little Simz
Coldplay a înregistrat o colaborare cu Little Simz

Coldplay a înregistrat o piesă cu Little Simz.

Trupa Coldplay și starul rap în vârstă de 30 de ani și-au unit forțele pentru a înregistra o nouă piesă, care a fost denumită provizoriu "Supernova".

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun on Sunday: "Ambii artiști au fost încântați să colaboreze și să creeze ceva special".

Coldplay și Simz - care a jucat, de asemenea, în serialul de revitalizare de pe Netflix 'Top Boy' - au recent filmat un videoclip pentru noul single în estul Londrei.

Un apropiat a dezvăluit: "Nu s-a economisit niciun efort pentru a asigura o producție de înaltă calitate."

Coldplay a colaborat de-a lungul anilor cu unele dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală, inclusiv BTS, Rihanna și Selena Gomez.

Chris Martin, solistul trupei, a menționat anterior că colaborarea lor cu BTS s-a simțit foarte "naturală" și "organică".

Vorbind despre piesa lor din 2021, "My Universe", Chris a declarat pentru BBC Radio 2:

"Am mers în Coreea să înregistrăm cu ei și de la început, ideea părea complet absurdă și imposibilă. Dar apoi a devenit atât de naturală și autentică, încât m-a făcut să râd, pentru că acum simt că este ceva normal să colaborăm cu BTS și să-i considerăm ca pe niște frați mai mici. Este o experiență incredibil de cool. Dar, totuși, pe hârtie, sună încă amuzant".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel