Codin Maticiuc, viața din spatele camerelor de filmat: ”Urăsc să fiu producător”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Codin Maticiuc, Instagram
Sursa foto: Codin Maticiuc, Instagram

Codin Maticiuc a dezvăluit din ce domeniu a câștigat cei mai mulți bani până acum.

Codin Maticiuc se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o familie minunată. Actor, producător și scriitor, acesta reușește cu greu să mențină echilibrul între viața profesională și cea personală, însă toate sacrificiile vin la pachet și cu diferite beneficii. Vedeta este recunoscută ca fiind imaginea din spatele celei mai vândute producții de film din România, lucru destul de greu de realizat.

„Infinit mai greu este să fii producător. E atât de greu că urăsc să fiu producător (n.r. zâmbește). Îmi place să fiu actor sau scenarist, să dau viață ideilor pe care le am în cap sub forma produsului finit care se numește film.

Dacă aș găsi pe cineva care să-mi facă toată ideile pe care le născocesc, să le producă... aș fi extrem de mulțumit! Și nu aș mai fi producător J!”, a declarat Codin Maticiuc în exclusivitate pentru Spectacola.

”A fost greu să-l facem din toate punctele de vedere”

Miami Beach a fost filmul care a cucerit imediat inimile telespectatorilor și a umplut sălile de cinematografie. Chiar dacă publicul s-a bucurat de un rezultat finit impecabil, Codin Maticiuc spune că a fost un drum lung până aici.

 „Așa este, este cel mai vândut film din România și a fost greu să-l facem din toate punctele de vedere. Cel mai greu a fost să ne adaptăm la ce înseamnă piața din America, ce înseamnă producții acolo, ce înseamnă locații, probleme pe care nu le ai în România, lucruri cu care te confrunți. Absolut toate cutumele de acolo... A fost greu să filmăm pe meleaguri străine.”, a mai spus acesta.

Din ce a făcut Codin Maticiuc cei mai mulți bani

Și, tocmai pentru că a reușit să producă cel mai vizionat film românesc, acest lucru i-a adus și beneficii materiale destul de mari.

„Cred că cei mai mulți bani îi vei câștiga din ceea ce iubești mai mult, ceea ce faci cu pasiune: să faci YouTube cum face Dorian Popa, actorie cum face Adrian Titieni, producție de film cum face Ada Solomon... 

Eu, care le îmbin pe toate, am câștigat mai mult din producția de film deoarece am avut un dar de la Dumnezeu să am cel mai vândut film din România. Dar așa a fost la mine, nu ar trebui să vă luați după asta.”, a continuat el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel