Co-fondatorul submarinului Titan, care a eșuat, susține că poate trimite oameni "în siguranță" pe Venus

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Johan De Beer/Pexels
Fotografie de la Johan De Beer/Pexels

Co-fondatorul OceanGate, Guillermo Söhnlein, își imaginează că până în 2050, la un an după catastrofa Titan Sub, coloniile umane vor trăi în "orașe plutitoare" suspendate deasupra atmosferei nelocuibile a planetei Venus.

Guillermo Söhnlein, care a fondat OceanGate în 2009, își propune să trimită oameni pe Venus până în 2050. În ciuda sfârșitului tragic al ultimului său proiect de explorare, el este convins că această misiune poate fi realizată în siguranță.

Marți, 18 iunie, s-a împlinit un an de la tragica misiune a submarinului Titan, care ar fi trebuit să ducă echipajul pe fundul Oceanului Atlantic pentru a explora epava Titanicului.

În schimb, la mai puțin de o oră de la începutul călătoriei, submarinul a suferit o implozie devastatoare, atât de puternică încât se crede că i-a vaporizat instantaneu pe toți cei aflați la bord, fără ca aceștia să realizeze ce se întâmplă.

La bordul submarinului se aflau un tată britanic și fiul său adolescent, alături de cofondatorul OceanGate, britanicul Stockton Rush. Deși pentru mulți, această tragedie ar fi fost un motiv suficient pentru a nu mai încerca vreodată astfel de expediții, Guillermo Söhnlein, care a părăsit OceanGate acum 10 ani, a anunțat că lucrează la construirea unei "comunități globale" de entuziaști ai planetei Venus. Scopul său este să trimită colonii umane pe cel mai apropiat vecin galactic al Pământului, potrivit DailyStar.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel