Clotilde arată cum se face ”curățenia”: Ridicăm mașinile autoturismele staționate neregulamentar. Video

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand

Clotilde Armand arată cum funcționează operațiunile de ridicare a mașinilor.

Potrivit edilului Sectorului 1, vor fi ridicate în special autoturismele parcate pe trecerile de pietoni, pe spațiile verzi sau care blochează accesul în instituții și împiedică circulația.

Primarul a postat și un filmuleț în care este surprinsă ridicarea unui autoturism de pe o trecere de pietoni aflată în zona străzii ion Brezoianu

Întreaga operațiune nu pare să fi durat mai mult de câteva minute.

”În urmă cu câteva momente pe strada Ion Brezoianu...

Ridicăm mașinile autoturismele staționate neregulamentar pe treceri de pietoni, pe spații verzi, care blochează accesul în parcările de reședință, staționate pe trotuar fără a asigura limita de un metru lățime pentru pietoni, staționate pe locurile rezervate pentru persoane cu handicap sau destinate încărcării autovehiculelor electrice, care blochează accesul în instituții publice: spitale, școli și sedii administrative, pe piste de biciclete special amenajate etc.

Am o mare rugăminte: Nu mai parcați mașinile pe trecerile de pietoni! Staționarea sau oprirea autovehiculelor în dreptul trecerilor pentru pietoni perturbă traficul, pot să cauzeze ambuteiaje rutiere, iar pietonii sunt nevoiți, de cele mai multe ori să ocolească și să traverseze neregulamentar. Vă rog mult aveți grijă unde parcați. Din respect față de semenii noștri”, se arată într-o postare pe facebook a edilului.

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu a declarat pentru Hotnews că nu se va mai putea parca gratuit în București, începând cu lunile următoare.

Primăria Capitalei are în plan ca toate locurile de parcare să fie în regim cu plată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel