Claudia Pavel s-a angajat în America. Unde lucrează artista /video

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Cat Music
Sursa: captură Youtube Cat Music

Claudia Pavel, cunoscută și sub numele de scenă Cream, povestește cu entuziasm despre experiențele sale profesionale în cadrul unei emisiuni Xtra Night Show. În prezent, ea lucrează pentru Revolution 93.5, cel mai popular radio dance din Miami, și este responsabilă de podcast-ul stației. 

"Mi s-au întâmplat tot felul de lucruri minunate. Lucrez pentru cel mai tare radio dance din Miami, Revolution 93.5. Le fac podcast-ul. Echipa noastră este formată din români, din Dana Nedelciu. Dana este producătoarea mea. Te salută, vă salută pe toți. Cristian Greger este editorul nostru. Românii se adună. Și facem treabă foarte bună. Ei sunt foarte impresionați. Știi cum suntem noi, românii", a declarat aceasta.

Claudia împărtășește cu bucurie momentele memorabile trăite în cadrul evenimentelor muzicale de renume mondial, precum Ultra și Miami Music Week, unde a avut ocazia să intervieveze artiști de top precum Cascade, Deadmau5 și Armin van Buuren: "Facem podcast-ul pentru Radio Revolution. Am fost on-air pentru că am fost reprezentanta lor la Ultra și la Miami Music Week, la EDMA. Și noi am dat premiul pentru cel mai bun DJ al anului. I-am intervievat pe Cascade, Deadmau5 și Armin van Buuren, idolii copilăriei mele. A fost o experiență fantastică. Bine, e minunat să stai de vorbă o oră cu unii dintre cei mai mari muzicieni din lume, chiar și pentru 10 minute. La Ultra și la EDMA, de exemplu, aveam câte 10 minute. Veneau la masa noastră și intervievam. Și chiar și așa, să îi atingi, să vorbești cu ei. Mai ales eu, din perspectiva mea de artist. Să-i întreb, ia spune-mi tu, idolule! Cum ai făcut? Știi? Plus că cunosc toate dedesubturile și toate piedicile cu care se confruntă un artist, chiar dacă-i la o cu totul altă scară".

De asemenea, Claudia este mândră că interviurile realizate de echipa sa au fost apreciate și distribuite pe rețelele de socializare de către marii artiști: "Până la urmă, știi, începuturile le avem cu toții dificile. Și am descoperit că le-au plăcut foarte mult interviurile noastre, pentru că foarte mulți dintre artiștii pe care i-am intervievat, deși au dat interviuri la toate televiziunile din lumea asta și la toate radio-urile, au ales să pună momente din podcast-ul nostru pe feed-ul lor în Instagram. Sunt super, super fericită. Că și sunt un pic workaholică. E o minune. Iar cu Dana m-am întâlnit întâmplător pe stradă. Adică, ea m-a strigat pe Lincoln Road. Și eu îmi căutam producătoare. Pe cuvântul meu. Ea e la Miami deja de câțiva ani".

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel